Kommer iPhone 7 med dual-SIM?

3

RYGTE: Der florerer utallige rygter på internettet om den kommende iPhone 7 og de nyeste antyder, at den vil komme med dual-SIM.

Den næste iPhone-model ventes offentliggjort i efteråret – formentlig september eller oktober, men rygterne florerer i stor stil på internettet om ”iPhone 7”.

iPhone 7 får ikke 16 GB intern hukommelse

De nyeste rygter, som stammer fra kinesiske kilder, antyder, at iPhone 7 vil understøtte to simkort på samme tid, hvilket altså kort fortalt betyder den vil komme med dual-SIM.

Dual-SIM giver mulighed for, at man eksempelvis kan have ens arbejds- og privatnummer i samme telefon. Det kan også være, hvis man er på ferie og derfor vil have et taletidskort på rejsen eller lignende. Det skriver Engadget.com.

Apple har sørget for, at iPhones understøtter dual-SIM i softwaren og faktisk gjort i flere år, men hardwaren giver ikke muligheden – endnu i hvert fald.

Store forventninger til iPhone 7 – Apple hæver produktionen

Apple har hverken be- eller afkræftet disse rygter. Dog er iPhone blevet ganske populær i Kina, og i visse dele af Asien er det næsten standard, at telefonerne understøtter dual-SIM.

Mere til historien

Flere og flere Android-telefoner understøtter efterhånden også dual-SIM eller kommer i varianter der gør, som så lanceres på de markeder hvor der lægges vægt på dette.

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer