Kommer iPhone 7 med dual-SIM?

RYGTE: Der florerer utallige rygter på internettet om den kommende iPhone 7 og de nyeste antyder, at den vil komme med dual-SIM.

Den næste iPhone-model ventes offentliggjort i efteråret – formentlig september eller oktober, men rygterne florerer i stor stil på internettet om ”iPhone 7”.

- iPhone 7 får ikke 16 GB intern hukommelse

De nyeste rygter, som stammer fra kinesiske kilder, antyder, at iPhone 7 vil understøtte to simkort på samme tid, hvilket altså kort fortalt betyder den vil komme med dual-SIM.

Dual-SIM giver mulighed for, at man eksempelvis kan have ens arbejds- og privatnummer i samme telefon. Det kan også være, hvis man er på ferie og derfor vil have et taletidskort på rejsen eller lignende. Det skriver Engadget.com.

Apple har sørget for, at iPhones understøtter dual-SIM i softwaren og faktisk gjort i flere år, men hardwaren giver ikke muligheden – endnu i hvert fald.

- Store forventninger til iPhone 7 - Apple hæver produktionen

Apple har hverken be- eller afkræftet disse rygter. Dog er iPhone blevet ganske populær i Kina, og i visse dele af Asien er det næsten standard, at telefonerne understøtter dual-SIM.

Mere til historien

Flere og flere Android-telefoner understøtter efterhånden også dual-SIM eller kommer i varianter der gør, som så lanceres på de markeder hvor der lægges vægt på dette.

iOS 16.2 bringer disse nye features med sig

KORT NYT: Apple ventes at sende en større opdatering ud inden jul med flere nye features.

(mere…)
Apple frigiver iOS 16.1.2 opdatering

Apple har frigivet en opdatering, som blandt andet forbedrer pålideligheden af funktionen Crash Detection.

(mere…)
Her er årets apps og spil 2022 i App Store

Apple er klar med listen over, hvilke apps og spil, der har taget titlerne for de mest populære i 2022. Se vinderne her.

(mere…)
Apple Watch Ultra er klar til dykkere med Oceanic+

Så er dykkermulighederne gevaldigt opgraderet på Apple Watch Ultra. Appen Oceanic+ kan nu hentes.

(mere…)
Skift selv batteri på AirTags | Guide

VIDEO: Batteriudskiftning på AirTags er let. AirTag bruger batteriet CR2032. Se her hvordan du skifter batteri på AirTag.

(mere…)
OnePlus 11 rygtes i disse farver

Rygterne svirrer i stor stil om den kommende OnePlus 11-serie, som ventes at blive offentliggjort inden alt for længe.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram