Kommer iPhone 7 med dual-SIM?

RYGTE: Der florerer utallige rygter på internettet om den kommende iPhone 7 og de nyeste antyder, at den vil komme med dual-SIM.

Den næste iPhone-model ventes offentliggjort i efteråret – formentlig september eller oktober, men rygterne florerer i stor stil på internettet om ”iPhone 7”.

iPhone 7 får ikke 16 GB intern hukommelse

De nyeste rygter, som stammer fra kinesiske kilder, antyder, at iPhone 7 vil understøtte to simkort på samme tid, hvilket altså kort fortalt betyder den vil komme med dual-SIM.

Dual-SIM giver mulighed for, at man eksempelvis kan have ens arbejds- og privatnummer i samme telefon. Det kan også være, hvis man er på ferie og derfor vil have et taletidskort på rejsen eller lignende. Det skriver Engadget.com.

Apple har sørget for, at iPhones understøtter dual-SIM i softwaren og faktisk gjort i flere år, men hardwaren giver ikke muligheden – endnu i hvert fald.

Store forventninger til iPhone 7 – Apple hæver produktionen

Apple har hverken be- eller afkræftet disse rygter. Dog er iPhone blevet ganske populær i Kina, og i visse dele af Asien er det næsten standard, at telefonerne understøtter dual-SIM.

Mere til historien

Flere og flere Android-telefoner understøtter efterhånden også dual-SIM eller kommer i varianter der gør, som så lanceres på de markeder hvor der lægges vægt på dette.

Denne dato kan du købe OnePlus 12 – måske

Datoen for hvornår OnePlus 12 kan købes i Europa er måske afsløret.

(mere…)
Apple Vision Pro: Så mange enheder bliver klar

RYGTE: Noget tyder på, at Apple Vision Pro bliver tilgængeligt i ret mange eksemplarer - set i forhold til prisen.

(mere…)
Touch ID vender ikke tilbage til iPhone

RYGTE: Det lader til, at Touch ID ikke vender tilbage til iPhone i hvert fald ikke, som vi kender den.

(mere…)
Hemmelig aftale mellem Google og Spotify er afsløret

Retsagen mellen Epic Games og Google har afsløret, at Google har indgået en indtil nu hemmelig aftale med Spotify.

(mere…)
OnePlus 12 er snart på trapperne

Det tyder på, at OnePlus snart præsenterer OnePlus 12, deres nyeste flagskibs telefon.

(mere…)
Sådan aktiverer du Wi-Fi opkald på iPhone og Android

GUIDE: Du kan med fordel bruge Wi-Fi opkald på iPhone, Samsung og andre Android-telefoner. Læs her hvordan du aktiverer Wi-Fi opkald.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram