Kommer iPhone 7 med dual-SIM?

RYGTE: Der florerer utallige rygter på internettet om den kommende iPhone 7 og de nyeste antyder, at den vil komme med dual-SIM.

Den næste iPhone-model ventes offentliggjort i efteråret – formentlig september eller oktober, men rygterne florerer i stor stil på internettet om ”iPhone 7”.

- iPhone 7 får ikke 16 GB intern hukommelse

De nyeste rygter, som stammer fra kinesiske kilder, antyder, at iPhone 7 vil understøtte to simkort på samme tid, hvilket altså kort fortalt betyder den vil komme med dual-SIM.

Dual-SIM giver mulighed for, at man eksempelvis kan have ens arbejds- og privatnummer i samme telefon. Det kan også være, hvis man er på ferie og derfor vil have et taletidskort på rejsen eller lignende. Det skriver Engadget.com.

Apple har sørget for, at iPhones understøtter dual-SIM i softwaren og faktisk gjort i flere år, men hardwaren giver ikke muligheden – endnu i hvert fald.

- Store forventninger til iPhone 7 - Apple hæver produktionen

Apple har hverken be- eller afkræftet disse rygter. Dog er iPhone blevet ganske populær i Kina, og i visse dele af Asien er det næsten standard, at telefonerne understøtter dual-SIM.

Mere til historien

Flere og flere Android-telefoner understøtter efterhånden også dual-SIM eller kommer i varianter der gør, som så lanceres på de markeder hvor der lægges vægt på dette.

Apple bekræfter iPad ikke længere vil være HomeKit Hub

Når de næste store iOS 16, iPadOS 16 og macOS Ventura opdateringer er klar, betyder det, at iPads ikke længere kan bruges som HomeKit Hub.

(mere…)
Så vild er MacBook Pro 13-tommer med M2-chip

TEST: Ydelsen er mærkbart forbedret på MacBook Pro 13-tommer (M2), men designet er det samme. Læs min test her.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Der er et godt stykke tid til, at Samsung offentliggør den næste "topmodel" i Galaxy S-serien, men rygterne svirrer allerede nu.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro lækket

En S-version af de meget roste Xiaomi 12-modeller kan være stærkt på vej. Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro er lækket.

(mere…)
Så vild bliver Xiaomi 12 Ultra

RYGTE: Xiaomi har i skrivende stund ikke annonceret Xiaomi 12 Ultra, men rygterne svirrer om telefonen. Se de forventede specifikationer her.

(mere…)
Motorola Razr 3 rygtes bedre og billigere end forgænger

Ifølge rygterne kan den kommende Motorola Razr 3 vise sig at være rigtigt interessant. Rygterne siger, at den bliver billigere og bedre end forgængeren.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram