Kommer iPhone 7 med dual-SIM?

RYGTE: Der florerer utallige rygter på internettet om den kommende iPhone 7 og de nyeste antyder, at den vil komme med dual-SIM.

Den næste iPhone-model ventes offentliggjort i efteråret – formentlig september eller oktober, men rygterne florerer i stor stil på internettet om ”iPhone 7”.

iPhone 7 får ikke 16 GB intern hukommelse

De nyeste rygter, som stammer fra kinesiske kilder, antyder, at iPhone 7 vil understøtte to simkort på samme tid, hvilket altså kort fortalt betyder den vil komme med dual-SIM.

Dual-SIM giver mulighed for, at man eksempelvis kan have ens arbejds- og privatnummer i samme telefon. Det kan også være, hvis man er på ferie og derfor vil have et taletidskort på rejsen eller lignende. Det skriver Engadget.com.

Apple har sørget for, at iPhones understøtter dual-SIM i softwaren og faktisk gjort i flere år, men hardwaren giver ikke muligheden – endnu i hvert fald.

Store forventninger til iPhone 7 – Apple hæver produktionen

Apple har hverken be- eller afkræftet disse rygter. Dog er iPhone blevet ganske populær i Kina, og i visse dele af Asien er det næsten standard, at telefonerne understøtter dual-SIM.

Mere til historien

Flere og flere Android-telefoner understøtter efterhånden også dual-SIM eller kommer i varianter der gør, som så lanceres på de markeder hvor der lægges vægt på dette.

Apple klar med egen sportsapp

Apple har lanceret deres egen sportsapp, som f.eks. leverer resultater og statistik i realtid.

(mere…)
Disse iPhones kan måske opdateres til iOS 18

Apple ventes, at komme med en ny stor iOS-opdatering i efteråret. Her er listen over de iPhones der ventes at kunne opdateres til iOS 18.

(mere…)
Apples elbil Apple Car droppet

Apples elbil har ladet vente på sig og nu forlyder det, at deres Apple Car-projekt er droppet helt.

(mere…)
Apple advarer: Lav ikke mormor-tricket

TIP: Apple underkender det gamle trick med at smide en våd telefon i ukogte ris.

(mere…)
iPhone sidder tungt på markedet

iPhone 15 hænger lidt i bremsen på listen over de ti bedst sælgende mobiltelefoner i 2023.

(mere…)
Apple også på vej med en smartring

Samsung er på vej med deres Galaxy Ring. Nu forlyder det, at Apple arbejder på en ”Apple Ring”.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram