Store forventninger til iPhone 7 – Apple hæver produktion

2

Forventningerne til iPhone 7 er høje også fra Apple selv og Apple skulle angiveligt have sat produktionen i vejret af den næste iPhone-model.

3D tegning af iPhone 7 (Foto: GSMArena.com)
3D tegning af iPhone 7 (Foto: GSMArena.com)

Apple har endnu ikke officielt bekræftet, at de er på vej med en iPhone 7, men alligevel forlyder det nu, at forventningerne er store og produktionen sættes op. Det skriver hjemmesiden Barrons.com ifølge MacRumors.com.

Det seneste regnskab fra Apple var ellers ikke så optimistisk, men Apple har ikke mistet troen på deres egne produkter og forventer atter succes med den kommende iPhone, som ventes at få navnet iPhone 7.

 – iPhone 7 rygterne fortsætter – se de nyeste her

Tidligere skulle bestillingen have lydt på 65 millioner eksemplarer af iPhone 7, men denne ordrer skulle nu være opjusteret til mellem 72 og 78 millioner eksemplarer. Der er i denne både iPhone 7, iPhone 7 Plus modeller, samt måske endda den rygtede iPhone 7 Pro-model.

 – iPhone er verdens mest indflydelsesrige gadget

Er der hold i disse oplysninger, så er det den største iPhone-produktion de sidste to år. iPhone 6 og iPhone 6 Plus har rekorden i at være fremstillet i 80 millioner eksemplarer.

Designet på det, som ventes at blive iPhone 7, er angiveligt også lækket. Det er dog hverken be- eller afkræftet fra Apple. Skulle designet vise sig at blive, som det på de lækkede billeder, så vil det være meget lig det på iPhone 6 og iPhone 6S modellerne.

iPhone 7 design lækket

Flere rygter indikerer også, at Apple måske først ændrer designet markant på 2017-modellerne, der vil markerer 10 års jubilæet for den første generation af iPhone.

Det ventes, at Apple vil præsenterer den nye iPhone 7 i efteråret traditionen tro, men intet er sikkert. Apple har ikke meldt noget officielt ud.

Mere til historien

Apple lancerede i april måned 2016 iPhone SE, som er en model, der på modelnavnet og lanceringstidspunktet skiller sig ud. Specifikations og designmæssigt gør den brug af eksisterende modeller, og mobilkøberne har taget den til sig med det samme.

Læs også:

37 procent af iPhone-brugerne har stadig en 4-tommer skærm

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer