iPhone er verdens mest indflydelsesrige gadget

TIME Magazine har offentliggjort en liste over de 50 mest indflydelsesrige gadgets i historien. iPhone er nummer 1, mens Nokia 3210 er nummer 34.

iPhone SE (Foto: Apple)

iPhone SE (Foto: Apple)

Det amerikanske Time Magazine har offentliggjort en liste over de 50 mest indflydelsesrige gadgets i historien og listen dækker alt fra lommeregnere, musikafspillere, telefoner, kamera, computere, og fjernsyn. Og det er ikke alle på listen, som er lige populære eller du måske kender til.

Apple har fem produkter på listen og tre af disse har indfundet sig i top 10, det betyder også, at Apple dermed er den mest dominerende virksomhed på listen.

 - 40 år med revolutionære Apple

Apples iPhone har indtaget førertrøjen, hvilket måske ikke er så overraskende. iPhone har på mange måder har ændret måden vi kommunikerer på, bruger apps og meget andet. Den er på mange måder blevet vores lille computer.

iPad’en må nøjes med plads nummer 25 og grunden til det er den, som er på listen, frem for blot tablets, er, at det er den første rigtige tablet, der blev lanceret.

 - BAGGRUND: Steve Jobs største bedrifter

Sony Walkman Family (Kilde: Wikipedia)

Sony Walkman Family (Kilde: Wikipedia)

På fjerdepladsen finder vi Sony Walkman, der er et produkt jeg husker fra min barndom og senere kom også Discman’en. Sony Walkman har desuden også været brandet på Sony Ericssons’ mobiltelefoner.

Og på niendepladsen er det Apples iPod, der er at se. iPod’en har været for en generation, hvad Walkman’en var da den blev introduceret. Foruden at blive en hel generations måde at høre musik på, så var iPod’en også en introduktion til noget af Apples univers blandt andet iTunes. iPod kører med iOS-software ligesom iPhone og iPad.

 - Apple skabte en ny industri med App Store

Kigger man listen igennem er der en del overraskende bud, mens de fleste dog er oplagte. Til gengæld kan rækkefølgen diskuteres, men der kan også være forskel fra land til land på hvilke produkter, som har været mest populære i de pågældende lande. Derfor er der også produkter, som måske ikke er så kendte i Danmark.

Du kan se hele top 50 listen på Time Magazine’s hjemmeside.

Mere til historien

Et af de mere overraskende bud på et indflydelsesrigt produkt gennem tiden er VR-brillen Oculus Rift, som indtager plads nummer 39. Produktet er dårligt landet i handlen og at vurdere, at det allerede nu er indflydelsesrigt er måske lige meget nok.

Sådan fortryder du afsendelse af en iMessage

TIP: Du kan fortryde afsendelse af en iMessage på iPhone og iPad. Læs her hvordan du redigerer og fortryder en iMessage-besked.

(mere…)
iPhone 14 Pro test | den største nyhed længe

TEST: Nyhedsværdien er reel på iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max, men prisen er høj. Læs min iPhone 14 Pro test her.

(mere…)
Sådan slår du “always-on” fra på iPhone 14 Pro

TIP: Always-on holder skærmen på iPhone 14 Pro og Pro Max tændt hele tiden. Du kan slå always-on fra. Se hvordan her.

(mere…)
Apple vil rette kamerafejl i ny iPhone

Der er en kamerafejl i iPhone 14 Pro. Apple er på vej med en løsning.

(mere…)
Så store batterier har iPhone 14-serien

Det er nu spottet, hvor store batterier den nye iPhone 14-serie kommer med.

(mere…)
iPhone 14 Pro-ejere oplever kameraproblemer

Efter få dage i butikkerne for iPhone 14 Pro-modellerne rapporterer flere brugere om kameraproblemer.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram