iPhone 7 rygterne fortsætter – se de nyeste her

0

RYGTE: Rygterne florerer i stor stil om den forventede iPhone 7. Vi har set nærmere på de nyeste rygter her.

Billede fra GSMArena.com af indmaden i iPhone 7 og iPhone 6S
Billede fra GSMArena.com af indmaden i iPhone 7 og iPhone 6S

Apple har endnu ikke meldt noget ud omkring iPhone 7, men alligevel forventes det at de til efteråret vil lancere en ny iPhone-model, som formentlig får navnet iPhone 7.

Og rygterne har allerede været mange om den måske kommende iPhone. Først forlød det, at den ikke ville få et 3,5 mm jackstik, men at Lightning porten i stedet skulle bruges til lyd. Nu hedder det sig, at den alligevel får et jackstik til headset m.m. Det skriver GSMArena.com.

Da Apple skiftede til Lightning-stikket i stedet for det tidligere “30-pin Dock Connector”-stik, som var på iPad og iPhone tidligere, blev mange sure. Dengang fik Apple meget kritik for at skifte stik, til trods for, at konkurrenterne løbende skifter. Eksempelvis har Samsung har skiftet opladestik 18 gange.

Måske nye stik på iPhone 7

Det er billeder af det som ventes at være ”indmaden” i iPhone 7, som er lækket, der altså afslører jackstikket bliver. Dog afslører billedet også, at det ikke helt er på samme måde som i iPhone 6S.

Derudover er der også rygter om, at iPhone 7 bliver vandtæt, samt måske/måske ikke kommer med en fysisk ”Home”-knap. Der har desuden været rygter, som gik på iPhone 7 får et kæmpe batteri.

Rygterne om iPhone 7 startede for alvor efter lanceringen af iPhone 6S og iPhone 6S Plus, men allerede før det var der så småt gang i rygtebørsen. Ligesom der allerede nu florerer rygter om den iPhone-model, som ventes at komme på markedet i 2017.

 – Analytiker: iPhone vil i 2017 blive i glas

Apple selv har ikke hverken be- eller afkræftet de mange rygter, men det er vigtigt at huske der indtil nu kun er tale om rygter og spekulationer.

iPhone 7, eller hvad navnet bliver, ventes at blive offentligt gjort af Apple i efteråret traditionen tro.

Mere til historien

Apple har netop udsendt iPhone SE, som er en opdateret iPhone 5S. MereMobil.dk har testet den, og du kan læse hele vores anmeldelse her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer