iPhone 7 design lækket

7

En virksomhed, der sælger covers, har lækket 3D tegninger af den kommende iPhone 7, så vi nu kender den kommende smartphones design.

Foto: GSM Arena, 3D tegning af iPhone 7
3D tegning af iPhone 7 (Foto: GSMArena.com)

Når Apple producerer nye smartphones skal der naturligvis også lanceres en masse tilbehør, så man kan tilpasse sin iPhone efter eget ønske. Derfor sender Apple 3D tegninger ud til få udvalgte tilbehørsproducenter, så tilbehøret er klar til lanceringen.

En af disse producenter har dog lækket 3D tegningerne til det amerikanske medie GSMArena og derfor kender vi nu grunddesignet af iPhone 7. Hvad specifikationerne vil være, kan vi ikke aflæse ud fra dette, men kun gisne. 3D tegningerne er lavet til produktionsbrug og er derfor 100% præcise.

 – iPhone 7 rygterne fortsætter – se de nyeste her

Farverne på de renderede iPhones er fiktive, så det kan vi ikke nødvendigvis bruge til noget, men Apple ikke ændret særlig meget de sidste par år, så en gold, silver og rose guld er nok meget forudsigelig. Samtidig vil den klassiske Space Grey nok også komme med sort front som vi kender det, hvor de tre andre farver har hvid front.

Dermed er disse renderede billeder nok et meget præcist udtryk for det endelig design af den kommende iPhone 7. Det billederne dog også afslører er nogle fysiske ændringer på iPhone 7.

Ny bund og bagside

I bunden har vi naturligvis Apples lightning ladestik, men da der ikke er noget 3.5mm jack stik i toppen, skal det formentlig også bruges til headsets af den gammeldags type med ledning. Der er også to styks riller med huller, som indikerer at der kan være stereohøjtalere, eller at den ene er mikrofon ligesom på iPhone 5S.

På bagsiden kan man se at kameraet stikker lidt ud, men hvad specifikationerne på kameraet er, er gætværk baseret på rygter og forventelige opgraderinger. Samtidig har Apple ændret udskæringerne til antennerne i top og bund, hvilket giver et lidt anderledes designudtryk.

Hvad synes I om dette design?

Mere til historien

Apples iPhones har haft stor betydning for smartphoneindustrien siden 2007, og er af Time Magazine blevet kåret som den mest indflydelsesrige gadget. Alligevel har Apple i vinter oplevet negative salgstal og nedadgående vækstkurve. Har Apple nået toppen, eller det bare fordi kunderne venter på iPhone 7?

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer