iPhone 7 design lækket

En virksomhed, der sælger covers, har lækket 3D tegninger af den kommende iPhone 7, så vi nu kender den kommende smartphones design.

Foto: GSM Arena, 3D tegning af iPhone 7

3D tegning af iPhone 7 (Foto: GSMArena.com)

Når Apple producerer nye smartphones skal der naturligvis også lanceres en masse tilbehør, så man kan tilpasse sin iPhone efter eget ønske. Derfor sender Apple 3D tegninger ud til få udvalgte tilbehørsproducenter, så tilbehøret er klar til lanceringen.

En af disse producenter har dog lækket 3D tegningerne til det amerikanske medie GSMArena og derfor kender vi nu grunddesignet af iPhone 7. Hvad specifikationerne vil være, kan vi ikke aflæse ud fra dette, men kun gisne. 3D tegningerne er lavet til produktionsbrug og er derfor 100% præcise.

 - iPhone 7 rygterne fortsætter – se de nyeste her

Farverne på de renderede iPhones er fiktive, så det kan vi ikke nødvendigvis bruge til noget, men Apple ikke ændret særlig meget de sidste par år, så en gold, silver og rose guld er nok meget forudsigelig. Samtidig vil den klassiske Space Grey nok også komme med sort front som vi kender det, hvor de tre andre farver har hvid front.

Dermed er disse renderede billeder nok et meget præcist udtryk for det endelig design af den kommende iPhone 7. Det billederne dog også afslører er nogle fysiske ændringer på iPhone 7.

Ny bund og bagside

I bunden har vi naturligvis Apples lightning ladestik, men da der ikke er noget 3.5mm jack stik i toppen, skal det formentlig også bruges til headsets af den gammeldags type med ledning. Der er også to styks riller med huller, som indikerer at der kan være stereohøjtalere, eller at den ene er mikrofon ligesom på iPhone 5S.

På bagsiden kan man se at kameraet stikker lidt ud, men hvad specifikationerne på kameraet er, er gætværk baseret på rygter og forventelige opgraderinger. Samtidig har Apple ændret udskæringerne til antennerne i top og bund, hvilket giver et lidt anderledes designudtryk.

Hvad synes I om dette design?

Mere til historien

Apples iPhones har haft stor betydning for smartphoneindustrien siden 2007, og er af Time Magazine blevet kåret som den mest indflydelsesrige gadget. Alligevel har Apple i vinter oplevet negative salgstal og nedadgående vækstkurve. Har Apple nået toppen, eller det bare fordi kunderne venter på iPhone 7?

Mindre opdatering til iPhone

Du kan nu hente iOS 15.5 til iPhone. Der er også opdateringer til iPad, Apple Watch, Apple TV og Mac.

(mere…)
Apple tester USB-C på iPhone

RYGTE: Lightning-stikket får (måske) snart dødsstødet fra Apple. Tests er angiveligt i gang.

(mere…)
Apple genbruger materialer som aldrig før

I 2021 indeholdt Apple-produkter næsten 20 pct. genbrugsmaterialer, hvilket er den højeste procentdel til dato. Den grønne omstilling er i gang.

(mere…)
Min mening om iPhone SE 2022

EP107: iPhone SE er en god budget-iPhone, men der er kompromisser du skal være parat til at indgå. Lyt med her.

(mere…)
Her slutter livet for din iPhone

BAGGRUND: Jeg har besøgt en robot, der kan adskille og sortere iPhones til genanvendelse. Går fremtiden mod mere miljørigtig genanvendelse?

(mere…)
Apple klar med ny opdatering – løser batteri-problem

Apple har udsendt en opdatering, der løser batteriproblemet der resulterede i hurtig afladning.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram