iPhone 7 får ikke 16 GB intern hukommelse

6

RYGTE: Hukommelsen på iPhone 7 vil starte på 32 GB. Dermed er det slut for 16 GB varianten, forlyder det.

3D tegning af iPhone 7 (Foto: GSMArena.com)
3D tegning af iPhone 7 (Foto: GSMArena.com)

Der har på nuværende tidspunkt været mange billeder ude af enheder, som flere mener er den kommende iPhone 7. Men indtil videre er der altså kun tale om rygter og spekulationer, da Apple hverken har be- eller afkræftet, at der overhovedet kommer en iPhone 7.

Men hvis iPhone 7 kommer, hvilket vi alle forventer den gør, så er der håb for, at Apple ikke vil sende en model på markedet med 16 GB intern hukommelse. Skal man tro analytikeren Kevin Wang, fra IHS Technology, så er 32 GB intern hukommelse og 2 GB RAM minimum. Det skriver GSMArena.com.

Store forventninger til iPhone 7 – Apple hæver produktionen

Det har ellers været ligeså sikkert, som ammen i kirken, at iPhone-modellerne er kommet med 16 GB intern hukommelse som det mindste lige siden iPhone 5 i 2012. Men der har særligt med iPhone 6S og iPhone 6S Plus været kritik af 16 GB-modellen, da mange mente 16 GB intern hukommelse var alt for lidt på en topmodel.

Rygterne forlyder også, at iPhone 7 Plus måske kommer i en variant med hele 256 GB intern hukommelse. Ligesom det også forlyder, at den måske kommer med 1 GB RAM mere end den ”normale” iPhone 7, hvilket vil sige den udstyres med 3 GB RAM.

Apple iPhone 7 design lækket

iPhone 7 og iPhone 7 Plus ventes at komme i nedenstående konfigurationer.

iPhone 7

32 GB intern hukommelse2 GB RAM
64 GB intern hukommelse2 GB RAM
128 GB intern hukommelse2 GB RAM

iPhone 7 Plus

32 GB intern hukommelse3 GB RAM
64 GB intern hukommelse3 GB RAM
128 GB intern hukommelse3 GB RAM
256 GB intern hukommelse3 GB RAM

 – Rygte: iPhone 7 bliver vandtæt

Sikkert er det i hvert fald, at det er spændende hvilke hukommelses-varianter Apple kommer med de kommende iPhone-modeller i.

Apple har hverken be- eller afkræftet de mange rygter.

Mere til historien

Apples telefoner er generelt ikke udstyret med så mange RAM, som topmodellerne på Android-platformen. Her er det ikke unormalt at de kommer med 4 GB RAM – og så småt begynder at blive udstyret med 6 GB RAM.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer