25 kroners mobil klar til salgsstart

0

Selskabet Ringing Bells fik meget opmærksomhed, da de meldte ud de ville producerer mobiler til 25 kroner, men nu er selskabet angiveligt klar til salgsstart.

Freedom 251
Freedom 251

Det var en kæmpe nyhed, da den indiske mobilproducent Ringing Bells meldte ud i starten af året, at de havde udviklet telefonen Freedom 251, som ville få en pris på kun 25 kroner danske kroner.

 – Verdens billigste smartphone er lanceret

Men siden da har der været mange rygter om, at telefonen ikke ville komme og ja selskabet er endda blevet beskyldt for pyramidespil og at være et historisk fupnummer. Det har også vist sig, at deres koncept-telefon ikke var produceret af dem selv, men den kinesiske producent Adcom. Adcom-navnet var dog forsøgt fjernet med retteblæk. Det skriver DR.dk.

Den store kritik om både Ringing Bells og den 25-kroner dyre mobil betød, at selskabet måtte betale pengene tilbage til nogle af de 30.000 personer, som havde støttet projektet i en crowdfunding-kampagne.

Der er heller ikke nogen tvivl om, at selskabet skal sælge rigtigt mange enheder for at tjene på telefonen, da de allerede nu ser ud til at ville tabe massive summer penge på den. Så det kræver en enorm salgsvolumen, hvis dette skal ændres.

 – Kinesiske smartphones indtager salgslisterne

Skal man tro flere indiske medier, så er telefonen nu på vej på markedet, hvor den i denne uge vil få salgsstart.

Freedom 251-telefonen kan købes for kun fire dollars, hvilket svarer til én procent af prisen for en iPhone SE.

Ringing Bells hævder, at de har 200.000 telefoner klar til de kunder, som allerede har forudbestilt et eksemplar af den.

 – Xiaomi stod for 25 procent af det kinesiske marked i april

Freedom 251-telefonen forventes ikke, at blive tilgængelig på det danske marked.

Mere til historien

De senere år har flere kinesiske mobilproducenter gjort sig bemærket og strategien fra selskaber som Huawei, ZTE, Xiaomi, Oppo og Lenovo har været, at presse prisen langt ned, så det har krævet salg i store mængder før de har tjent godt på salget.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer