Pristjek: Spar 55 procent på mobilabonnementet

Et nyt pristjek udråber et abonnement til 89 kroner som prisvinder, ud fra nogle specielle præmisser.

stock-footage-happy-couple-with-smartphone-in-autumn-parkTjek din mobilregning og nuværende abonnement en ekstra gang. Der kan være mange penge at spare, lyder det i en ny undersøgelse.

Fra det dyreste til billigste teleselskab kan der spares 1.320 kroner på årsplan, eller hvad der svarer til en gevinst på 55 procent. Det konkluderer Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen i et pristjek. Ifølge undersøgelsen svinger priserne fra 89 til 199 kroner om måneden.

Præmissen for undersøgelsen er:

- Fri SMS / MMS, 5 timers tale, 5 GB data (per måned)
- Ingen krav om udlandstelefoni, musik eller andre medier

- Telia sætter igen prisen op

Her er vinderen

Der indgår 26 mobilselskaber i undersøgelsen, som Wilke har udført, men resultatet siger ikke så meget. ”Mobiltelefoniselskab 1” vinder med et abonnement til 89 kroner om måneden. Det dyreste er ”Mobiltelefoniselskab 26” til 199 kroner per måned.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen kan overfor MereMobil.dk ikke oplyse, hvilke selskaber der gemmer sig bag den anonymiserede liste.

Da vi ofte holder øje med teleselskabernes priser, vover vi pelsen, og gætter på Oister, som vinder af pristjekket. Umiddelbart mindes vi ikke andre selskaber med den pris og pakkeindhold. I skrivende stund indeholder Oisters pakke til 89 kroner 10 timers tale, 6 GB data og fri SMS/MMS.

Prisen i listen på ét af de dyreste selskaber matcher TDC med pakken, der indeholder fri tale, SMS og MMS samt fri tale og 8 GB data. Her skal det siges, at fem selskaber i pristjekket har prispunktet 199 kroner.

- LINK: Se listen fra Wilke

- Telmore fjerner store nyhedskilder fra Play

Følgende selskaber indgik i undersøgelsen: Call Me, Oister, Vimobil, Telia, Unotel, OK Mobil, Zenji, Telmore, CBB, Yousee, Lycamobil, GreenTel, 3, Coop Mobil, Evercall, Fullrate, Nettalk, TDC, Waoo, Stofa Mobil, Altibox, DanskNet, DLG Tele, Happii Mobil, Plenti og Linds.

- Der bliver dyrere at bruge mobilen

Mere til historien

Prisundersøgelsen er foretaget mellem den 23. maj og 5. juni 2016, men priserne kan siden da være justeret flere gang hos selskaberne.

OnePlus 11 er en realitet – se de danske priser

OnePlus har netop præsenteret OnePlus 11, som nu er klar til danskerne. Se de danske priser her.

(mere…)
Flexii åbner for 5G og fjerner abonnement

Et abonnement forsvinder, mens Flexii-kunderne får adgang til 5G.

(mere…)
Nye medier vinder, men...

P4 er det største medietilbud i Danmark. Selv Netflix overhales af den gamle radiokanal. Her er en status på danskernes medieforbrug.

(mere…)
Unge har problemer med hjemmearbejde

Undersøgelse viser, at arbejdstid kan virke grænseløst for unge kontoransatte. De frygter også for forfremmelses- og udviklingsmuligheder.

(mere…)
Samsung Galaxy S23-serien – pris og tilgængelighed

OVERBLIK: Samsung Galaxy S23 koster 7.499 kroner for den billigste. Få prisoverblikket på Galaxy S23-serien her.

(mere…)
Priserne på Galaxy S23’erne er lækket

De europæiske priser på Samsung Galaxy S23’erne er afsløret. Det tyder på, at du skal betale mere for dette års model.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram