Telia sætter igen prisen op

De billigste abonnementer hos teleselskaberne er på kort tid steget med 50 procent. Også Telia er netop gået op i pris.

Telias priser den 15. juni 2016 (Foto: MereMobil.dk)

Telias priser den 15. juni 2016 (Foto: MereMobil.dk)

Det aktuelt billigste abonnement hos Telia koster nu 149 kroner om måneden. Det er en pakke med fri tale i Danmark, Norden og Baltikum, fri SMS/MMS og 8 GB datatrafik.

Pakken med navnet 4Fun har flere gange været gennem pris- og pakkeændringer. I oktober 2015 gik pakken fra 4 til 6 timers tale med en prisstigning til 109 kroner, mod tidligere 99 kroner. Senere kom en stigning til 129 kroner hvor 2 GB var inkluderet samt 10 timers tale. Den nyeste ændring har tilføjet fri tale i abonnementet på linje med TDC og Telenors tilsvarende produkter.

På under et år er prisen altså steget fra 99 til 149 kroner om måneden hos Telia, men konkurrenterne Telenor og TDC har været gennem tilsvarende ændringer. Det er altså en prisstigning på 50,5 procent inden for en relativt kort periode.

- "Vi har lavet et nyt produkt som  koster 20 kroner mere. I det gamle til 129 kroner fik man 2 GB og 10 timers tale.  Det nye til 149 kroner får man 8 GB, fri tale/SMS/MMS og Roam like Home Norden.Så det er ikke blot en prisstigning – det er et helt nyt produkt," fortæller David Engstrøm, pressechef i Telia, til MereMobil.dk.

Ændringen skal blot ses som en del af det konstante arbejde for at optimere vores produktportefølje.

- Telmore fjerner to store nyhedskilder fra Play

Blandt de store selskaber skiller 3 sig ud. I hvert fald endnu. Den billigste pakke har 6 timers tale og 6 GB data, samt en pris på kun 99 kroner. Den næstebilligste til 130 kroner indeholder både 3LikeHome, 3Deling og wi-fi opkald, men datapakken er reduceret til 3 GB.

Priserne hos Telmore og Fullrate, TDCs lavprisbrands, er stadig 119 kroner. Det samme kan Call Me og CBB tilbyde. Det er nu tydeligt, at datapakkerne hos de små brands er betydeligt større, end hos hovedselskaberne, og til en lavere pris. Aktuelt holder Oister stadig de laveste priser under 100 kroner.

- Det bliver atter dyrere at bruge mobilen

Du kan få et prisoverblik i skemaerne herunder.

Billiste priser hos hovedselskaberne

TDCTelenorTelia3
TaleFriFriFri6 timer
SMS / MMSFriFriFriFri
Data3 GB10 GB8 GB6 GB
Pris149 kroner149 kroner149 kroner99 kroner

Data er indsamlet den 15. juni 2016

Priserne hos lavprisbrands

TelmoreCBBCall MeFullrateOister
Tale11 timer10 timer15 timer10 timerFri
SMS / MMSFriFriFriFriFri
Data22 GB30 GB25 GB20 GB18 GB
Pris119 kroner119 kroner119 kroner119 kroner109 kroner

Data er indsamlet den 15. juni 2016.

Pakkerne er valgt ud fra, at skulle være sammenlignelige og derfor ikke selskabernes billigste pakker.

Ring til selskabet og spar penge            

Inden du køber nyt abonnement, eller skifter, kan et opkald til selskabernes kundeservices godt betale sig. Det er vores erfaring, at der ligger flere abonnementer og sammensætninger i skufferne, end dem som vises på nettet.

Testopkald MereMobil.dk tidligere har foretaget viser, at selv priserne på nettet kan reduceres lidt, blot man spørger til det. Eksempelvis ved man sparer oprettelsesgebyr eller får rabat de første måneder.

Det er en god idé hele tiden, at holde øje med ens abonnement og de aktuelle priser, hvis du vil spare lidt på prisen og måske få mere i pakken.

Lige nu er det mest udbredte ”trick” i priskrigen, at selskaberne gør pakkerne større, og forøger priserne en smule. Overfor kunderne argumenteres så med, at du får rigtigt meget mere for ganske lidt ekstra.

- Ikke alt er inkluderet hos Plenti

Mere til historien

Ifølge tidligere udtalelser fra selskaberne er prisstigninger nødvendige, da man ellers ikke vil kunne udbygge og investere i nye teknologier og netværksopgraderinger.

Anders And & Co. skal lære ungerne at være online

En ny særlig udgave af Anders And & Co. sætter fokus på trivslen online og på digital dannelse. Anders er også styret af SOME-platformene!

(mere…)
Endelig! Pixel 7 til Danmark? Det tror vi!

Pixel 7 og Pixel 7 Pro er på vej. I år kommer Danmark endelig på landkortet. Det tror vi på!

(mere…)
Apple har hævet priserne på gamle iPhones

Dette års iPhone-modeller er dyrere end sidste års modeller, men mere overraskende er prisen også steget på sidste års modeller.

(mere…)
Det koster iPhone 14-telefonerne

PRISER: Det bliver dyrt at være iPhone 14-ejer. Se de danske priser på iPhone 14-serien her.

(mere…)
TDC afliver gammel bekendt - så hurtigt går det

TDC slukker for 3G for at gøre plads til 4G og 5G.

(mere…)
3 fortsætter successen med "let fremgang"

Teleselskabet 3 har igen positiv vækst og kan notere 12.000 nye kunder i andet kvartal.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
10 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram