Alt er (ikke) inkluderet hos Plenti

15

Plenti tilbyder en ”all inclusive”-løsning, men ikke alt er inkluderet viser det sig, når betingelserne nærlæses.

Peter Mægbæk i Plenti (Foto: Plenti)
Peter Mægbæk i Plenti mener ikke der skal tilbydes router-funktionalitet i selskabets produkt. (Foto: Plenti)

Plenti slår sig op på budskabet ”ét abonnement – alt inkluderet”, men desværre viser telebranchen sig igen fra den “kreative side”, når det kommer til budskaberne i markedsføringen.

Plenti klar med et rent mobilabonnement

Læses det med småt i aftalen som kunderne indgår med Plenti afsløres en anden virkelighed, end det hovedbudskabet fremfører. Det er nemlig IKKE alt, der er inkluderet hos Plenti.

Det vigtigste for mange er sandsynligvis det frie dataforbrug, som kun er frit, så længe du bruger data på telefonen. Deler du dataforbindelsen fra smartphonen, og logger på med en computer, tablet eller anden telefon, er der en begrænsning på 5 GB 50 GB om måneden.

– ”Vi er et mobilselskab og sælger fri data til mobilen. Hvis kunderne har brug for en hub/router-funktionalitet skal de finde et andet produkt i markedet. Vi kan i sagens natur ikke understøtte facilitering af serverparks og lign. professionel adfærd med et BtC produkt til denne pris. Vores produkt understøtter således fuldt ud ganske almindelig mobiladfærd med afgang til en masse indhold data på mobilen,” forklarer direktør i Plenti, Peter Mægbæk, til MereMobil.dk.

Plenti: Vi er ikke discount

Mere med småt

Plenti website marts 2016 (Foto: MereMobil.dk)
Plenti website marts 2016 (Foto: MereMobil.dk)

Heller ikke videosamtaler er inkluderet i abonnementet. Har du eksempelvis en Android telefon, og trykker på videoopkaldsikonet i dialeren takseres 2,75 kroner i minuttet.

Blandt de mere almindelige ting, der heller ikke er med, finder vi opkald og SMS til udlandet samt dataforbrug i udlandet og brug af service- og specialnumre.

Såfremt vælger at opsige din aftale med Plenti, er det kun beløb over 25 kroner, der tilbagebetales. Har du under 25 kroner stående på din konto ved opsigelsen, beholder Plenti de resterende penge.

Du skal desuden være opmærksom på, at nogle af indholdstjenesterne, der medfølger i abonnementet, ikke kan benyttes uden for landets grænser.

Hvis du vil have lov til, at bruge dine data på tværs af enheder, og stadig gerne have indholdstjenester, er alternativet eksempelvis Telmore Play med 12 GB data og fri tale til 249 kroner om måneden, altså 50 kroner mere.

Plenti har rundet 50.000 kunder

Mere til historien

Plenti åbner på et tidspunkt, hvor teleselskaberne lige var begyndt at sætte priserne op.

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
15 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer