Alt er (ikke) inkluderet hos Plenti

Plenti tilbyder en ”all inclusive”-løsning, men ikke alt er inkluderet viser det sig, når betingelserne nærlæses.

Peter Mægbæk i Plenti (Foto: Plenti)

Peter Mægbæk i Plenti mener ikke der skal tilbydes router-funktionalitet i selskabets produkt. (Foto: Plenti)

Plenti slår sig op på budskabet ”ét abonnement – alt inkluderet”, men desværre viser telebranchen sig igen fra den "kreative side", når det kommer til budskaberne i markedsføringen.

- Plenti klar med et rent mobilabonnement

Læses det med småt i aftalen som kunderne indgår med Plenti afsløres en anden virkelighed, end det hovedbudskabet fremfører. Det er nemlig IKKE alt, der er inkluderet hos Plenti.

Det vigtigste for mange er sandsynligvis det frie dataforbrug, som kun er frit, så længe du bruger data på telefonen. Deler du dataforbindelsen fra smartphonen, og logger på med en computer, tablet eller anden telefon, er der en begrænsning på 5 GB 50 GB om måneden.

- ”Vi er et mobilselskab og sælger fri data til mobilen. Hvis kunderne har brug for en hub/router-funktionalitet skal de finde et andet produkt i markedet. Vi kan i sagens natur ikke understøtte facilitering af serverparks og lign. professionel adfærd med et BtC produkt til denne pris. Vores produkt understøtter således fuldt ud ganske almindelig mobiladfærd med afgang til en masse indhold data på mobilen,” forklarer direktør i Plenti, Peter Mægbæk, til MereMobil.dk.

- Plenti: Vi er ikke discount

Mere med småt

Plenti website marts 2016 (Foto: MereMobil.dk)

Plenti website marts 2016 (Foto: MereMobil.dk)

Heller ikke videosamtaler er inkluderet i abonnementet. Har du eksempelvis en Android telefon, og trykker på videoopkaldsikonet i dialeren takseres 2,75 kroner i minuttet.

Blandt de mere almindelige ting, der heller ikke er med, finder vi opkald og SMS til udlandet samt dataforbrug i udlandet og brug af service- og specialnumre.

Såfremt vælger at opsige din aftale med Plenti, er det kun beløb over 25 kroner, der tilbagebetales. Har du under 25 kroner stående på din konto ved opsigelsen, beholder Plenti de resterende penge.

Du skal desuden være opmærksom på, at nogle af indholdstjenesterne, der medfølger i abonnementet, ikke kan benyttes uden for landets grænser.

Hvis du vil have lov til, at bruge dine data på tværs af enheder, og stadig gerne have indholdstjenester, er alternativet eksempelvis Telmore Play med 12 GB data og fri tale til 249 kroner om måneden, altså 50 kroner mere.

- Plenti har rundet 50.000 kunder

Mere til historien

Plenti åbner på et tidspunkt, hvor teleselskaberne lige var begyndt at sætte priserne op.

Teleselskabet 3 har tiltrukket over 5.000 nye kunder

KORT NYT: Årets tredje kvartal har været godt for teleselskabet 3, som har haft succes med at tiltrække mere end 5.000 nye kunder.

(mere…)
CBB vinder atter prisen for Danmarks mest tilfredse mobilkunder

For tredje gang i træk har CBB Mobil vundet prisen for mobilbranchens mest tilfredse og loyale kunder.

(mere…)
Her er prisen på PlayStations nye abonnementer

Sony er på vej med en ny abonnementstjeneste til PlayStation. Se den danske pris her.

(mere…)
Ubegrænset lytning i Chapter forsvinder hos Telmore

Chapter lukker for ubegrænset lytning hos Telmore Play-kunderne.

(mere…)
Fastnet bliver nu endnu dyrere hos YouSee

YouSee har annonceret, at der er prisstigninger på vej på mere end 10 procent til omkring 300.000 fastnetkunder.

(mere…)
Mange har ikke styr på deres abonnementer – har du?

Nye tal fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen viser, at mere end hver femte betaler for et abonnement, som de ikke bruger. Har du styr på dine?

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
26 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram