Alt er (ikke) inkluderet hos Plenti

Plenti tilbyder en ”all inclusive”-løsning, men ikke alt er inkluderet viser det sig, når betingelserne nærlæses.

Peter Mægbæk i Plenti (Foto: Plenti)

Peter Mægbæk i Plenti mener ikke der skal tilbydes router-funktionalitet i selskabets produkt. (Foto: Plenti)

Plenti slår sig op på budskabet ”ét abonnement – alt inkluderet”, men desværre viser telebranchen sig igen fra den "kreative side", når det kommer til budskaberne i markedsføringen.

- Plenti klar med et rent mobilabonnement

Læses det med småt i aftalen som kunderne indgår med Plenti afsløres en anden virkelighed, end det hovedbudskabet fremfører. Det er nemlig IKKE alt, der er inkluderet hos Plenti.

Det vigtigste for mange er sandsynligvis det frie dataforbrug, som kun er frit, så længe du bruger data på telefonen. Deler du dataforbindelsen fra smartphonen, og logger på med en computer, tablet eller anden telefon, er der en begrænsning på 5 GB 50 GB om måneden.

- ”Vi er et mobilselskab og sælger fri data til mobilen. Hvis kunderne har brug for en hub/router-funktionalitet skal de finde et andet produkt i markedet. Vi kan i sagens natur ikke understøtte facilitering af serverparks og lign. professionel adfærd med et BtC produkt til denne pris. Vores produkt understøtter således fuldt ud ganske almindelig mobiladfærd med afgang til en masse indhold data på mobilen,” forklarer direktør i Plenti, Peter Mægbæk, til MereMobil.dk.

- Plenti: Vi er ikke discount

Mere med småt

Plenti website marts 2016 (Foto: MereMobil.dk)

Plenti website marts 2016 (Foto: MereMobil.dk)

Heller ikke videosamtaler er inkluderet i abonnementet. Har du eksempelvis en Android telefon, og trykker på videoopkaldsikonet i dialeren takseres 2,75 kroner i minuttet.

Blandt de mere almindelige ting, der heller ikke er med, finder vi opkald og SMS til udlandet samt dataforbrug i udlandet og brug af service- og specialnumre.

Såfremt vælger at opsige din aftale med Plenti, er det kun beløb over 25 kroner, der tilbagebetales. Har du under 25 kroner stående på din konto ved opsigelsen, beholder Plenti de resterende penge.

Du skal desuden være opmærksom på, at nogle af indholdstjenesterne, der medfølger i abonnementet, ikke kan benyttes uden for landets grænser.

Hvis du vil have lov til, at bruge dine data på tværs af enheder, og stadig gerne have indholdstjenester, er alternativet eksempelvis Telmore Play med 12 GB data og fri tale til 249 kroner om måneden, altså 50 kroner mere.

- Plenti har rundet 50.000 kunder

Mere til historien

Plenti åbner på et tidspunkt, hvor teleselskaberne lige var begyndt at sætte priserne op.

CBB vinder atter prisen for Danmarks mest tilfredse mobilkunder

For tredje gang i træk har CBB Mobil vundet prisen for mobilbranchens mest tilfredse og loyale kunder.

(mere…)
Her er prisen på PlayStations nye abonnementer

Sony er på vej med en ny abonnementstjeneste til PlayStation. Se den danske pris her.

(mere…)
Ubegrænset lytning i Chapter forsvinder hos Telmore

Chapter lukker for ubegrænset lytning hos Telmore Play-kunderne.

(mere…)
Fastnet bliver nu endnu dyrere hos YouSee

YouSee har annonceret, at der er prisstigninger på vej på mere end 10 procent til omkring 300.000 fastnetkunder.

(mere…)
Mange har ikke styr på deres abonnementer – har du?

Nye tal fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen viser, at mere end hver femte betaler for et abonnement, som de ikke bruger. Har du styr på dine?

(mere…)
Find nemmere rundt i mobilselskaber og sammenlign abonnementer nemt

Du kan selv lave et tele-pristjek og se om du har det bedste om billigste mobilabonnement. Læs her hvordan du sammenligner telepriserne.

Smartphone
Tag et tele-pristjek på mp.dk og sammenlign de bedste mobilabonnementer netop nu (Foto: Jonas Leupe)

####

Mobilen er en essentiel del af hverdagen for rigtigt mange. De fleste går derfor også op i at have en god og solid telefon, som kan leve op til de mange krav og ønsker, som de fleste har i dag. Det er uanset om man har brug for et godt kamera, stærke processer, en holdbar skærm, eller et elegant design.

Ligeså vigtig som mobilen er, er dog også det mobilselskab, som man har tilknyttet. Uden det rette abonnement, så er de fleste telefoner ikke meget værd.

Der er dog mange mobilselskaber på markedet. Det kan derfor være svært at vælge det rette abonnement. Gennem den rette guide online, har man dog mulighed for, at sammenligne abonnementer og se efter deres forskellige fordele og altså ikke blot deres prisforskelle.

mp.dk kan du få detaljerede sammenligninger, over de bedste mobilselskaber på markedet, så du kan finde det helt rette til dig.

Gennemskuelighed med priserne

I tilfælde af de fleste mobilselskaber, så er det ikke så ligetil med priserne.

Der er naturligvis den månedlige pris, hvor man lægger langt den største del af sine omkostninger. Det er dog også vigtigt at holde øje med de andre priser, som er forbundet med et abonnement.

Med guiden i ovenstående link kan du også sammenligne priserne for oprettelse ved et bestemt mobilselskab. Samtidig kan du også se, om der er en bindingsperiode hos de forskellige selskaber. Her kan der nemlig ofte ligge visse skjulte gebyrer, især hvis du ikke er opmærksom på bindingsperioden.

Find det rette tilbud

Det rette mobilselskab kan ofte stå og falde på et særligt tilbud, hvis du vælger at oprette dig hos dem. Disse særlige tilbud bliver også oplistet på mp.dk, så du ikke blot kan sammenligne priserne for de forskellige selskaber, men også de ekstra fordele, som du kan få ud af at oprette dig ved selskabet.

Ofte kan du modtage specielle priser, gavekort eller andre fordele, som kan gøre et bestemt selskab endnu mere tiltalende.

Mere information og flere detaljer

Udover omkostninger, så kan du finde detaljer omkring selskabernes tekniske services. Det er ting som mængden af data i abonnementet, hvilket netværk som selskabet benytter og hvordan fordelene er i udlandet.

Naturligvis kan du også se, om det specifikke selskab har gode anmeldelser og ratings. På denne måde finder du kun de bedste og mest anvendte selskaber. Med den rette information og specifikke detaljer, kan du blive klar med det helt rigtige abonnement til netop dine behov. 

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
26 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram