Plenti lancerer et rent lavpris-mobilabonnement

3

Fri data på mobilen, 50 GB til deling og alt andet frit. Det er Plenti nyeste våben i priskrigen.

Plenti (Foto: MereMobil.dk)
Plenti (Foto: MereMobil.dk)

Da Plenti introducerede sig på markedet i marts 2016 skete det med et ”alt inkluderet”-abonnement. Fri tale, SMS/MMS og data på mobilen til 199 kroner om måneden, var der i pakken. Oven i mobilforbruget tilbød Plenti, på linje med Telmore Play, en række indholdstjenester.

Da vi nærlæste betingelserne for abonnementet viste det sig, at ikke alt var inkluderet. Det frie dataforbrug, havde en begrænsning på 5 GB, hvis det blev brugt som datadeling. I slutningen af marts hævede Plenti grænsen for datadeling til 20 GB.

Plenti tager nu endnu et skridt i kampen om kunderne. Nu introduceres et rent mobilabonnement, uden indholdstjenester, til 119 kroner om måneden. Der er stadig fri tale, SMS/MMS og data på mobilen. Plenti har samtidigt forøget grænsen for datadeling til 50 GB, hvilket reelt vil sige ”fri data” for langt de fleste kunder.

Adm. direktør i Plenti, Peter Mægbæk, har tidligere sagt til MereMobil.dk, at grænsen omkring datadeling er for at undgå, at SIM-kortet sættes op til datadeling på f.eks. et kollegie.

Pristjek: Undersøg markedet og spar mange penge

Måske en prisbasker

Et hurtigt kig på markedet viser, at Plentis nye abonnement faktisk er temmelig konkurrencedygtigt. Ingen af de nærmeste konkurrenter har fri data. Ser vi på f.eks. Oister koster deres største frit-forbrugspakke 109 kroner om måneden, men her er der et maks på 18 GB data per måned.

CBB har 20 GB i pakken til 129 kroner om måneden, mens Call Me ligger på 159 kroner for 20 GB. Vil du have fri data hos YouSee (tidligere TDC) skal du af med 299 kroner per måned.

Plentis nyeste tiltag kommer i kølvandet på generelle prisstigninger hos de andre selskaber i markedet.

Telia sætter igen prisen op

Mere til historien

Målsætningen for Plenti er at runde 100.000 kunder på to år. I starten af maj i år udsendte Plenti en meddelelse om, at de nu havde over 5.000 kunder.

Læs også:
 – Telenor klar med nye abonnementer

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer