Plenti lancerer et rent lavpris-mobilabonnement

Fri data på mobilen, 50 GB til deling og alt andet frit. Det er Plenti nyeste våben i priskrigen.

Plenti (Foto: MereMobil.dk)

Plenti (Foto: MereMobil.dk)

Da Plenti introducerede sig på markedet i marts 2016 skete det med et ”alt inkluderet”-abonnement. Fri tale, SMS/MMS og data på mobilen til 199 kroner om måneden, var der i pakken. Oven i mobilforbruget tilbød Plenti, på linje med Telmore Play, en række indholdstjenester.

Da vi nærlæste betingelserne for abonnementet viste det sig, at ikke alt var inkluderet. Det frie dataforbrug, havde en begrænsning på 5 GB, hvis det blev brugt som datadeling. I slutningen af marts hævede Plenti grænsen for datadeling til 20 GB.

Plenti tager nu endnu et skridt i kampen om kunderne. Nu introduceres et rent mobilabonnement, uden indholdstjenester, til 119 kroner om måneden. Der er stadig fri tale, SMS/MMS og data på mobilen. Plenti har samtidigt forøget grænsen for datadeling til 50 GB, hvilket reelt vil sige ”fri data” for langt de fleste kunder.

Adm. direktør i Plenti, Peter Mægbæk, har tidligere sagt til MereMobil.dk, at grænsen omkring datadeling er for at undgå, at SIM-kortet sættes op til datadeling på f.eks. et kollegie.

- Pristjek: Undersøg markedet og spar mange penge

Måske en prisbasker

Et hurtigt kig på markedet viser, at Plentis nye abonnement faktisk er temmelig konkurrencedygtigt. Ingen af de nærmeste konkurrenter har fri data. Ser vi på f.eks. Oister koster deres største frit-forbrugspakke 109 kroner om måneden, men her er der et maks på 18 GB data per måned.

CBB har 20 GB i pakken til 129 kroner om måneden, mens Call Me ligger på 159 kroner for 20 GB. Vil du have fri data hos YouSee (tidligere TDC) skal du af med 299 kroner per måned.

Plentis nyeste tiltag kommer i kølvandet på generelle prisstigninger hos de andre selskaber i markedet.

- Telia sætter igen prisen op

Mere til historien

Målsætningen for Plenti er at runde 100.000 kunder på to år. I starten af maj i år udsendte Plenti en meddelelse om, at de nu havde over 5.000 kunder.

Læs også:
 - Telenor klar med nye abonnementer

Apple har hævet priserne på gamle iPhones

Dette års iPhone-modeller er dyrere end sidste års modeller, men mere overraskende er prisen også steget på sidste års modeller.

(mere…)
Det koster iPhone 14-telefonerne

PRISER: Det bliver dyrt at være iPhone 14-ejer. Se de danske priser på iPhone 14-serien her.

(mere…)
Det koster Nothing Phone 1

PRIS: Nu er prisen frigivet på Nothing Phone 1, der skal konkurrere mod blandt andet OnePlus Nord 2T og Motorola Edge 30.

(mere…)
Advarsel: Mobilbrug på færger er urimeligt dyrt

Operatørerne kan frit sætte vanvittige priser for mobilbrug på færger - og det gør de. Se priserne på maritim roaming her.

(mere…)
CBB vinder atter prisen for Danmarks mest tilfredse mobilkunder

For tredje gang i træk har CBB Mobil vundet prisen for mobilbranchens mest tilfredse og loyale kunder.

(mere…)
Her er prisen på PlayStations nye abonnementer

Sony er på vej med en ny abonnementstjeneste til PlayStation. Se den danske pris her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram