Telenor klar med nye abonnementer og Roam Away

Dataforbruget vokser eksplosivt. Det gør nu, at Telenor er klar med nye abonnementer med masser af data, samt roamingløsningen Roam Away.

Telenors kommercielle direktør Lars Thomsen (Foto: Telenor)

Telenors kommercielle direktør Lars Thomsen (Foto: Telenor)

Telenor forsøger, at gøre deres abonnementer overskuelige for kunderne at finde ud af, så det er nemmere at vælge det produkt, som passer ens behov bedst. Det betyder, at Telenor med lanceringen af de nye abonnementer skærer ned i antallet af abonnementer og fremover kun har fem forskellige produkter at vælge mellem – tre for individuelle kunder og to for familier.

- ”Vi vil gøre det simpelt at være kunde hos Telenor, og derfor lancerer vi nu en simpel portefølje, som tager udgangspunkt i vores kunders behov. Vi kan se, at danskerne går amok i data, fordi særligt tv- og musikstreaming trækker meget data. Derfor er der fyldt godt op med data i pakkerne,” siger Telenors kommercielle direktør Lars Thomsen.

 - Telenor og Telia kører nu 4G på 2.100 MHz

De nye mobilabonnementer hos Telenor - juni 2016 (Screenshot: MereMobil.dk)

De nye mobilabonnementer hos Telenor - juni 2016 (Screenshot: MereMobil.dk)

De nye abonnementer er fyldt godt op med data og en ny roaming løsning, som det kendes fra 3LikeHome og Telia Roam Like Home (Europa), der hedder Roam Away.

Kunderne kan vælge mellem 10, 20 eller 40 GB data i de nye abonnementer, mens de nye familiepakker er med 20 eller 40 GB data.

Du får ikke Roam Away med i det billigste abonnement, som koster 149 kroner om måneden, men det er inkluderet i abonnementerne til henholdsvis 199 og 249 kroner om måneden.

 - Brug mobilen i hele EU uden roamingafgift

Roam Away (Kilde: Telenor)

Roam Away (Kilde: Telenor)

Roam Away – lader dig bruge mobilen på rejsen

Telenor introducerer samtidig Roam Away, der giver mulighed for at bruge data, SMS og tale i 36 lande i Europa.

Der bruges elektroniske enheder på ferien (Foto: Telenor)

Der bruges elektroniske enheder på ferien (Foto: Telenor)

Med Roam Away giver Telenor deres kunder mulighed for, at ringe til lokale numre, danske numre og numre inden for Roam Away-zonen – uden det koster ekstra. Ligesom der også er rig mulighed for, at bruge data i lande, som er med i Roam Away, da der nemlig er 10 GB data inkluderet.

 - TIP: Dataroaming - sådan slår du det fra

- ”Vi ved, at mange danskere afholder sig fra at surfe på nettet eller bruge data, når de er på ferie. Men med Roam Away kan vores kunder bruge 10 GB data, og det giver dem mulighed for at tjekke nyheder på Facebook, at se et afsnit af deres yndlingsserie på en regnvejrsdag eller at streame deres yndlingsalbum fra Tidal på bilturen uden at bekymre sig om regningen,” siger Lars Thomsen.

 - Danskerne vil ikke undvære Wi-Fi på ferien

Med Roam Away kan du benytte 10 GB data i max 30 sammenhængende dage. Du kan læse mere om Roam Away på Telenors hjemmeside.

- TIP: Det skal du vide om 3LikeHome

Mere til historien

De 36 lande, som er med i Roam Away er: Belgien, Bulgarien, Cypern, England, Estland, Finland, Frankrig, Grækenland, Holland, Irland, Island, Italien, Kroatien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg. Malta, Monaco, Montenegro, Nord Irland, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, Serbien, Skotland, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn, Østrig og Wales.

Ubegrænset lytning i Chapter forsvinder hos Telmore

Chapter lukker for ubegrænset lytning hos Telmore Play-kunderne.

(mere…)
Fastnet bliver nu endnu dyrere hos YouSee

YouSee har annonceret, at der er prisstigninger på vej på mere end 10 procent til omkring 300.000 fastnetkunder.

(mere…)
Kan 3 overhale Telenor?

3 har slået Telia, men kan de presse sig foran Telenor? Ja, siger en teleanalytiker.

(mere…)
Mange har ikke styr på deres abonnementer – har du?

Nye tal fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen viser, at mere end hver femte betaler for et abonnement, som de ikke bruger. Har du styr på dine?

(mere…)
Find nemmere rundt i mobilselskaber og sammenlign abonnementer nemt

Du kan selv lave et tele-pristjek og se om du har det bedste om billigste mobilabonnement. Læs her hvordan du sammenligner telepriserne.

Smartphone
Tag et tele-pristjek på mp.dk og sammenlign de bedste mobilabonnementer netop nu (Foto: Jonas Leupe)

####

Mobilen er en essentiel del af hverdagen for rigtigt mange. De fleste går derfor også op i at have en god og solid telefon, som kan leve op til de mange krav og ønsker, som de fleste har i dag. Det er uanset om man har brug for et godt kamera, stærke processer, en holdbar skærm, eller et elegant design.

Ligeså vigtig som mobilen er, er dog også det mobilselskab, som man har tilknyttet. Uden det rette abonnement, så er de fleste telefoner ikke meget værd.

Der er dog mange mobilselskaber på markedet. Det kan derfor være svært at vælge det rette abonnement. Gennem den rette guide online, har man dog mulighed for, at sammenligne abonnementer og se efter deres forskellige fordele og altså ikke blot deres prisforskelle.

mp.dk kan du få detaljerede sammenligninger, over de bedste mobilselskaber på markedet, så du kan finde det helt rette til dig.

Gennemskuelighed med priserne

I tilfælde af de fleste mobilselskaber, så er det ikke så ligetil med priserne.

Der er naturligvis den månedlige pris, hvor man lægger langt den største del af sine omkostninger. Det er dog også vigtigt at holde øje med de andre priser, som er forbundet med et abonnement.

Med guiden i ovenstående link kan du også sammenligne priserne for oprettelse ved et bestemt mobilselskab. Samtidig kan du også se, om der er en bindingsperiode hos de forskellige selskaber. Her kan der nemlig ofte ligge visse skjulte gebyrer, især hvis du ikke er opmærksom på bindingsperioden.

Find det rette tilbud

Det rette mobilselskab kan ofte stå og falde på et særligt tilbud, hvis du vælger at oprette dig hos dem. Disse særlige tilbud bliver også oplistet på mp.dk, så du ikke blot kan sammenligne priserne for de forskellige selskaber, men også de ekstra fordele, som du kan få ud af at oprette dig ved selskabet.

Ofte kan du modtage specielle priser, gavekort eller andre fordele, som kan gøre et bestemt selskab endnu mere tiltalende.

Mere information og flere detaljer

Udover omkostninger, så kan du finde detaljer omkring selskabernes tekniske services. Det er ting som mængden af data i abonnementet, hvilket netværk som selskabet benytter og hvordan fordelene er i udlandet.

Naturligvis kan du også se, om det specifikke selskab har gode anmeldelser og ratings. På denne måde finder du kun de bedste og mest anvendte selskaber. Med den rette information og specifikke detaljer, kan du blive klar med det helt rigtige abonnement til netop dine behov. 

Det koster PlayStation Plus - se priser og indhold i pakkerne

OVERBLIK: Se priserne og indholdet i de nye PlaySration Plus abonnementer til PlayStation.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram