Telenor klar med nye abonnementer og Roam Away

Dataforbruget vokser eksplosivt. Det gør nu, at Telenor er klar med nye abonnementer med masser af data, samt roamingløsningen Roam Away.

Telenors kommercielle direktør Lars Thomsen (Foto: Telenor)

Telenors kommercielle direktør Lars Thomsen (Foto: Telenor)

Telenor forsøger, at gøre deres abonnementer overskuelige for kunderne at finde ud af, så det er nemmere at vælge det produkt, som passer ens behov bedst. Det betyder, at Telenor med lanceringen af de nye abonnementer skærer ned i antallet af abonnementer og fremover kun har fem forskellige produkter at vælge mellem – tre for individuelle kunder og to for familier.

- ”Vi vil gøre det simpelt at være kunde hos Telenor, og derfor lancerer vi nu en simpel portefølje, som tager udgangspunkt i vores kunders behov. Vi kan se, at danskerne går amok i data, fordi særligt tv- og musikstreaming trækker meget data. Derfor er der fyldt godt op med data i pakkerne,” siger Telenors kommercielle direktør Lars Thomsen.

 - Telenor og Telia kører nu 4G på 2.100 MHz

De nye mobilabonnementer hos Telenor - juni 2016 (Screenshot: MereMobil.dk)

De nye mobilabonnementer hos Telenor - juni 2016 (Screenshot: MereMobil.dk)

De nye abonnementer er fyldt godt op med data og en ny roaming løsning, som det kendes fra 3LikeHome og Telia Roam Like Home (Europa), der hedder Roam Away.

Kunderne kan vælge mellem 10, 20 eller 40 GB data i de nye abonnementer, mens de nye familiepakker er med 20 eller 40 GB data.

Du får ikke Roam Away med i det billigste abonnement, som koster 149 kroner om måneden, men det er inkluderet i abonnementerne til henholdsvis 199 og 249 kroner om måneden.

 - Brug mobilen i hele EU uden roamingafgift

Roam Away (Kilde: Telenor)

Roam Away (Kilde: Telenor)

Roam Away – lader dig bruge mobilen på rejsen

Telenor introducerer samtidig Roam Away, der giver mulighed for at bruge data, SMS og tale i 36 lande i Europa.

Der bruges elektroniske enheder på ferien (Foto: Telenor)

Der bruges elektroniske enheder på ferien (Foto: Telenor)

Med Roam Away giver Telenor deres kunder mulighed for, at ringe til lokale numre, danske numre og numre inden for Roam Away-zonen – uden det koster ekstra. Ligesom der også er rig mulighed for, at bruge data i lande, som er med i Roam Away, da der nemlig er 10 GB data inkluderet.

 - TIP: Dataroaming - sådan slår du det fra

- ”Vi ved, at mange danskere afholder sig fra at surfe på nettet eller bruge data, når de er på ferie. Men med Roam Away kan vores kunder bruge 10 GB data, og det giver dem mulighed for at tjekke nyheder på Facebook, at se et afsnit af deres yndlingsserie på en regnvejrsdag eller at streame deres yndlingsalbum fra Tidal på bilturen uden at bekymre sig om regningen,” siger Lars Thomsen.

 - Danskerne vil ikke undvære Wi-Fi på ferien

Med Roam Away kan du benytte 10 GB data i max 30 sammenhængende dage. Du kan læse mere om Roam Away på Telenors hjemmeside.

- TIP: Det skal du vide om 3LikeHome

Mere til historien

De 36 lande, som er med i Roam Away er: Belgien, Bulgarien, Cypern, England, Estland, Finland, Frankrig, Grækenland, Holland, Irland, Island, Italien, Kroatien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg. Malta, Monaco, Montenegro, Nord Irland, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, Serbien, Skotland, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn, Østrig og Wales.

Anders And & Co. skal lære ungerne at være online

En ny særlig udgave af Anders And & Co. sætter fokus på trivslen online og på digital dannelse. Anders er også styret af SOME-platformene!

(mere…)
Advarsel: Mobilbrug på færger er urimeligt dyrt

Operatørerne kan frit sætte vanvittige priser for mobilbrug på færger - og det gør de. Se priserne på maritim roaming her.

(mere…)
Danskerne flokkes atter til Europa efter ”corona”

Nye tal fra mobilnettene viser, at danskerne for alvor er taget afsted på sommerferie og det sydlige Europa igen en favorit.

(mere…)
30 år siden: Sonofon brød telefonmonopolet

Kort efter hele Danmark havde jublet med på EM-sejren i fodbold satte Sonofon stikket i og brød telefonmonopolet.

(mere…)
Her er prisen på PlayStations nye abonnementer

Sony er på vej med en ny abonnementstjeneste til PlayStation. Se den danske pris her.

(mere…)
Ubegrænset lytning i Chapter forsvinder hos Telmore

Chapter lukker for ubegrænset lytning hos Telmore Play-kunderne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram