Danskerne vil ikke undvære Wi-Fi på ferien

0

Vinterferien står for døren for tusindvis af danskere, der nødigt vil undvære Wi-Fi adgang på hotellet. Det viser en ny undersøgelse.

Danskere på skiferie med mobilen (Foto: 3)
Danskere på skiferie med mobilen (Foto: 3)

En ny undersøgelse, som analysefirmaet Wilke har foretaget for teleselskabet 3 viser, at 40 procent af danskerne nødigt vil undvære Wi-Fi-adgang på hotelværelset i ferien.

Ifølge undersøgelsen vil danskerne hellere undvære minibar, roomservice og havudsigt, hvis blot de har adgang til Wi-Fi.

 – Vi farer vild uden smartphonen

Teleselskabet 3 kan også nikke genkendende til danskernes tendens til, at ville være online på deres rejser. Efter de med deres tjeneste 3LikeHome har droppet roamingafgifterne en række lande kan de også se danskernes data forbrug er stort på rejsen.

Resultatet af undersøgelsen Wilke har foretaget for 3
Resultatet af undersøgelsen Wilke har foretaget for 3

– ”Tallene viser, at det er rigtig vigtigt for danskerne, at de kan være online på rejsen. Og selvom hotellets WiFi kan være en udmærket løsning, så er det også stærkt begrænsende, når man eksempelvis kun kan gå online fra hotellets reception,” siger David Elsass, direktør for privatmarkedet hos 3 Danmark.

 – EU har vedtaget de dyre roaming-afgifter afskaffes

Teleselskabet 3 har for nylig spurgt 4.400 kunder om deres 3LikeHome-koncept vil have betydning for valget af deres næste rejsedestination. Til dette spørgsmål svarer 10 procent af kunderne ”Ja” og 19 procent svarer ”Måske”. Tilbage i 2014 var der kun 5 procent, der svarede ”Ja” til det samme spørgsmål.

Mere til historien

3LikeHome omfatter i alt 28 lande: Amerikanske Jomfruøer, Belgien, Cypern, England, Finland, Frankrig, Grækenland, Holland, Hongkong, Irland, Italien, Liechtenstein, Luxembourg, Malta, Nordirland, Norge, Portugal, Puerto Rico, San Marino, Schweiz, Singapore, Skotland, Spanien, Sverige, Tyskland, USA, Wales og Østrig.

Læs også:
Guide: Det koster billig udlandstelefoni på ferien
Telia tilbyder nu billigere roaming i Europa

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer