Telia tilbyder nu billigere roaming i Europa

2

Tal, SMS og surf i f.eks. Tyskland og Spanien. Telia er nu også klar med en europæisk roamingløsning.

Smartphone ferie udland roaming
Smartphone-brug på ferien (Foto: Telia)

Du skal bruge din mobil i udlandet, som om du var derhjemme. Sådan er budskabet fra Telia, som har lanceret et roaming-tilbud med navnet Roam Like Home Europa.

Med pakken kan kunderne tale og bruge SMS/MMS samt surfe på mobilen (op til 10 GB per måned), og ikke bekymre sig om den voldsomme roaming-afgift.

Adgangen til dette forjættede land af muligheder er dog ikke gratis, men koster 99 kroner om måneden, der tegnes som en tilllægstjeneste på ens nuværende abonnement.

Roam Like Home inkluderer følgende 25 lande: Spanien, Italien, Frankrig, Portugal, Grækenland, Tyskland, Østrig, Schweiz, Monaco, England, Skotland, Wales, Nordirland, Irland, Holland, Belgien, Estland, Finland, Liechtenstein, Letland, Litauen, Luxembourg, San Marino, Sverige og Norge.

Direktørens blog: Til kamp mod høje udlandstakster

Tal og surf i Norden

Telia indfører også Roam Like Home Norden på de fleste af abonnementerne. Denne tjeneste er en gratis service, og koster dermed ikke ekstra.

– ”Det betyder reelt, at vi udvider Danmarks grænser for kunderne, som nu er i stand til at bruge deres mobil i Norden og Baltikum på præcis samme måde, som de er vant til herhjemme. Det gælder både data, sms/mms og alle opkald både til og fra landet samt lokale opkald,” siger privatkundedirektør i Telia, Christoph Nørgaard.

Der er 30 dages opsigelse på Europa-løsningen. Dermed kan kunderne i princippet tilvælge pakken før sommerferien, og efterfølgende opsige den, så der ikke skal betales hele året.

Hver fjerde undlader at bruge smartphonen i udlandet, som følge af de høje roamingtakster, viser en YouGov-undersøgelse som er udført på vegne af Telia.

Læs mere om Roam Like Home fra Telia.

Mere til historien

Telenor åbnede i maj for en tale- og SMS-løsning for privatkunderne inden for EU, men frontløberen på fri roaming er 3, der fornylig har tilføjet flere lande til 3likehome.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer