Telenor åbner for fri tale og SMS i EU

Udvalgte privatabonnementer hos Telenor får nu fri tale og SMS i Norden eller EU.

Telenor

Telenors privatkunder kan nu ringe frit og sende SMS inden for EU.  (Foto: MereMobil.dk)

Kampen om de danske kunder udkæmpes ikke længere kun på taksterne internt i Danmark, hvilket teleselskabet 3 har været frontløber på med deres 3likehome, som gør en lang række udvalgte lande til roamingfrit område. Telenor kommer nu med ind i kampen på udlandstaksterne.

Telenors privatkunder med ”Fri+”-abonnementer får fra i dag fri tale og SMS i Norden. Hvis man har det største “Fri+”-abonnement, er der desuden fri tale og SMS i hele EU.

Fri+ kunderne får også større datapakker, hvor trafikken dog kun kan benyttes, så længe man befinder sig inden for landets grænser.

– ”Med vores største pakke kan man ringe hjem fra alle EU-lande, uden at det koster ekstra. Dermed gør vi det endnu mere trygt for danskerne at bruge telefonen i udlandet,” siger Telenors kommercielle direktør Lars Thomsen.

De største forskelle på 3 og Telenors udlandsprodukter er, at 3 retter deres fokus mod udvalgte lande, mens Telenors tilbud gælder i hele EU. Omvendt så har 3 data med i deres løsning. Telenor har kun fokuseret på tale og SMS. Om data på et senere tidspunkt vil indgå kan teleselskabet ikke sige noget om.

– “Vi kigger løbende på, om og hvordan vi eventuelt skal tilpasse vores dataroamingprodukter, men vi har ikke nye initiativer at fortælle om pt,” siger pressechef Tom Lehn-Christiansen fra Telenor til MereMobil.dk.

Telenors udlandstiltag er som sådan ikke nyt blandt de danske teleselskaber. I oktober 2014 indførte det TDC-ejede selskab YouSee Mobil en særlig Europa-pakke. Denne pakke var med fri tale, SMS og 100 MB data om måneden inden for EUs grænser.

Mere til historien

I januar lagde Telenor fri udlandstelefoni inden for EU, tale og SMS, i erhvervspakkerne, sammen med 500 MB datatrafik om måneden.

Teleselskaber lægger op til megafusion

De danske teleselskaber står foran store investeringer i forsyningssikkerhed og kritisk infrastruktur, mener topchef.

(mere…)
Jonas Vingegaard og “Friends”-dødsfald trak dataforbruget til nye højder

Danskerne satte igen rekord i dataforbrug. Især én dato stikker ud, skriver teleselskabet Telenor.

(mere…)
Telia taber mobilkunder – Telenor køber dem

To af de store teleselskaber i Danmark har fremlagt regnskaber.

(mere…)
Telia og Telenor har slukket 3G – farvel til en æra

Farvel og tak. Telia og Telenor har nu slukket for de sidste dele af 3G-netværket. Hvad så nu?

(mere…)
Telenors skærmforsikring er ulovlig – sådan rammes du

Skærmskift-forsikringen i Telenors abonnementer er ulovlig og stoppes midlertidigt. Læs hvad det betyder for dig.

(mere…)
Telenor nu klar med Google Pixel-telefonerne

Telias eksklusivitet er udløbet. Google Pixel-telefonerne kommer nu i sortiment hos Telenor.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram