Telenor lægger udlandstelefoni i erhvervspakkerne

0

Nu kommer Telenor også med en udlandstelefoni-mulighed til erhvervskunderne.

Telenor
Telenor (Foto: MereMobil.dk)

Telenor har lanceret en opdateret abonnementsliste til erhvervskunderne, og særligt dem der rejser meget, vil kunne se et par interessante nyheder.

Den største erhvervspakke koster 349 kroner om måneden (eks. moms). Her leveres op til 24 GB datatrafik i Danmark, og de efterhånden sædvanlige basisting som fri tale, SMS og MMS inden for landets grænser.

Nyheden ligger i udlandstelefonien. Med i pakken følger fri tale og fri SMS inden for EU’s grænser. Dertil kommer 500 MB data om måneden i EU-landene.

På toppen af det hele har Telenor lagt abonnement på Office 365 og 1 TB lagerplads på Microsoft Onedrive.

Allerede sidste år begyndte telefoni og data i udlandet, at indgå som et konkurrenceparameter. 3 har været i front ved at fjerne roaming-gebyret på en lang række populære rejsemål.

Forskellen på 3 og Telenors tilbud er blandt andet, at 3’s er rettet mod privatkunderne, mens Telenor sigter på erhvervssegmentet.

Mere til historien

Årsagen til interessen fra teleselskaberne omkring telefoni og databrug i udlandet skal findes i EU. I sommer tvang EU endnu engang priserne i Europa ned, og mange peger på urimeligheden i overpriser, når mobilkunderne forlader landets grænser.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer