Roaminggebyr hos 3 fjernes på flere rejsemål

Roaminggebyr hos 3 fjernes nu på flere populære rejsemål. Blandt andet Tyskland er nu kommet med.

3Likehome

3 Like Home. Landeoversigt fra 22. september 2014.

I marts 2014 åbnede 3 for en ny tiltag på brugen af smartphonen i udlandet. Det skete da produktet 3 Like Home blev sendt på markedet.

Kunderne hos 3 kan i en række udvalgte lande benytte deres smartphone på samme måde som i Danmark, uden at betale ekstra for det. Med andre ord kan mail, Netflix og Spotify anvendes, uden der efterfølgende kommer en kæmperegning.

Med i ordningen har indtil nu været Hongkong, Irland, Italien, Storbritannien, Sverige og Østrig. Men nu er også Frankrig, Norge, Schweiz og Tyskland kommet med.

Direktørens blog: Til kamp mod høje roaming-takster

I december 2015 træder nye roaming-regler i kraft i inden for EU. Hvordan betingelserne og taksterne bliver på disse, der vil dække alle teleselskaber, er endnu ukendt.

Mere til historien

I sommer nedsatte et EU-direktiv roamingtaksterne inden for Europa, men det er stadig meget dyrt at anvende mobilen uden for landets grænser, hvis ikke ens teleselskab har en dataløsning som eksempelvis den 3 tilbyder.


Avatar

Om John G.

John G. er journalist, mobilekspert og foredragsholder. Han skriver artikler, analyser og anmeldelser til bl.a. Ekstra Bladet og Jyllands-Posten. Du kan også opleve John G. som ekspert i medier som DR, Aftenshowet, Go' Aften Danmark, TV 2 News og DR P3, samt en lang række radioer og udgivelser.