Vi farer vild uden smartphonen

0

Uden en smartphone i hånden på udlandsrejsen farer vi vild, viser en nye undersøgelse.

Radio City Music Hall, New York (Foto: MereMobil.dk)
Når danskerne kommer til udlandet farer de vild, fordi der ikke er data på mobilen. Radio City Music Hall, New York (Foto: MereMobil.dk)

I Danmark er vi vant til, at hive Google Maps eller Apple Kort frem, når det ikke står helt klart, hvor destinationen er, eller man bare gerne vil vide, hvornår det forventes bilen kan parkeres på slutstedet.

En undersøgelse teleselskabet 3 har fået udført af Wilke viser, at vi ikke længere får trænet evnen til at finde vej på egen hånd.

 – 3 åbner for fri data og tale i USA

Hele 64 procent svarer, at de har oplevet at fare vild på en tur til udlandet, fordi de selv har prøvet at finde den rigtige rute. Overordnet set har 34 procent af danskerne prøvet, at fare vild på en rejse uden for Danmark.

En af årsagerne til vi farer vild er, at smartphonen overhovedet ikke er smarte, når man kommer uden for landets grænser, og skal betale overpris for datatrafikken, som de fleste navigations- og korttjenester er afhængige af. Vi deaktiverer nemlig ofte datatrafikken på mobilen, når den danske landegrænse passeres.

Med undersøgelsen vil 3 naturligvis sætte fokus på, at man med deres koncept 3LikeHome kan bruge telefonen i en lang række lande, præcis som i Danmark, uden det koster ekstra. Så er det budskab også givet videre.

3 dropper roamingaftale med TDC

Mere til historien

I foråret 2016 kommer der ændringer i roaming-taksterne inden for EU. Ved sommeren 2017 falder priserne yderligere, når en nye EU-aftale træder i kraft.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer