3 åbner for fri data og tale i USA

0

EU vil regulere roaming fra 2017, men kun i Europa. 3 tager nu hul på roaming over Atlanten uden merudgift.

mobilmast
USA kommer på listen over roamingfri lande hos teleselskabet 3

USA tilføjes nu til listen over lande, som er omfattet af konceptet 3 Like Home, der kort fortalt giver brugerne mulighed for, at bruge deres telefon i udvalgte lande, som man befandt sig i Danmark.

Det særlige ved 3 Like Home, sammenlignet med forskellige udlandstilbud hos konkurrenterne er, at tjenesten ikke koster ekstra, men inkluderet i en række af abonnementerne.

Sammen med USA tilføjes også Singapore, Puerto Rico og de Amerikanske Jomfruøer. 3 Like Home dækker dermed 28 lande, og fri roaming over Atlanten må siges at være helt unikt.

– ”Vi vil gerne være det foretrukne teleselskab for rejselystne danskere – både på fritids- og forretningsrejser, og vi er derfor i al beskedenhed meget stolte af at være de første, der giver mulighed for både at ringe og bruge data på den anden side af Atlanten uden ekstra beregning. Det har stor betydning for vores kunder, at de kan anvende telefonen på samme måde i udlandet som i Danmark, og at de ikke længere behøver at jagte nærmeste café eller hotel for at komme på Wi-Fi,” siger Morten Christiansen, CEO for 3 Danmark.

3LikeHome - New York
3LikeHome – New York (Foto: 3)

De nye lande er inkluderet fra den 16. november 2015.

– ”Det har stor betydning for vores kunder, at de kan anvende telefonen på samme måde i udlandet som i Danmark, og at de ikke længere behøver at jagte nærmeste café eller hotel for at komme på Wi-Fi,” siger Morten Christiansen, adm. direktør for 3 Danmark.

Tilbage i december 2013 fik de engelske kunder hos 3 i Storbritannien mulighed for, at bruge telefonen i USA som hjemme i England.

Carrier Aggregation med 3CA testes nu live

For godt til at være sandt

Mange kunder tror, ifølge 3’s direktør, at den gratis roaming er for god til at være sand, men det er ikke tilfældet lover Morten Christiansen. Han beretter, at kunderne i stor stil surfer løs uden for landets grænser.

Fra juni 2017 træder nye regler for roamingpriser i kraft som Europaparlamentet har vedtaget. Forbrugerne skal fra sommeren 17 maksimalt betale det samme for at bruge mobilen i de øvrige EU-lande, som de gør i deres eget land.

Allerede fra den 30. april 2016 må teleselskaberne kun opkræve et mindre roamingtillæg hos forbrugerne.

 – EU har vedtaget de dyre roaming-afgifter afskaffes

3 er, os bekendt, det eneste selskab som for alvor har taget hul på de nye roamingtider, og uanset hvad vil EU-regulering ikke dække lande uden for EU.

3 genopliver byt-til-nyt koncept

Du kan læse mere om de nye tiltag i 3 Like Home på 3’s hjemmeside.

Mere til historien

Per 16/11 2015 inkluderer 3 Like Home følgende lande: USA, Singapore, Puerto Rico, Amerikanske Jomfruøer, Belgien, Cypern, England, Finland, Frankrig, Grækenland, Holland, Hongkong, Irland, Italien, Liechtenstein, Luxembourg, Malta, Nordirland, Norge, Portugal, San Marino, Schweiz, Skotland, Spanien, Sverige, Tyskland, Wales, Østrig,

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer