Plenti hæver grænsen for datadeling til 20 GB

Lidt mere er inkluderet hos Plenti der nu firedobler forbrugsgrænsen på datadeling.

Plenti (Foto: MereMobil.dk)

Plenti i bybilledet (Foto: MereMobil.dk)

Da mobilselskabet Plenti blev lanceret i midten af marts skete det under parolen ”Alt er inkluderet”, men som vi på MereMobil.dk kunne afsløre er ”alt” ikke ”alt” i mobilbranchen.

- Alt er (ikke) inkluderet hos Plenti

I betingelserne beskriver Plenti en begrænsning omkring datadeling. Det frie dataforbrug gælder kun på mobilen, ikke hvis abonnementet benyttes til datadeling. Her rammer man som kunde en begrænsning på 5 GB per måned.

Fra 1. april 2016 ændrer Plenti imidlertid betingelserne, og hæver grænsen for datadeling til 20 GB om måneden. Stadig med frit data forbrug, hvis det sker direkte på smartphonen.

- ” Vi har noteret os at flere af vores almindelige kunder har betragtet dette som en begrænsning. Sådan har det aldrig været tænkt. Vi har ønsket at gøre det klart at vi ikke er et bredbåndsselskab, men et mobilselskab med fokus på det fri forbrug på mobilen. Langt de fleste kunder bruger meget lidt datadeling, men da det har bekymret nogle, at de vil nå denne grænse, har vi besluttet at hæve grænsen,” fortæller adm. direktør i Plenti, Peter Mægbæk, til MereMobil.dk.

Direktøren mener ikke det er muligt, at give forbruget på datadeling helt frit, da det så tiltrækker folk som spekulerer i misbrug.

- ”Hvis vi giver datadeling har vi erfaring for, at nogle opsætter servere og andet spændende udstyr gennem deres mobil som vi skal til at vurdere er professionelt/erhverv, og samtidig påtage os en risiko for fremkommelighed i nettet, og eksponere forretningen for en anden type risiko. Derfor holder vi fast i at vi er et mobil-selskab der giver frit forbrug på mobilen i Danmark,” forklarer Peter Mægbæk.

Plenti åbnede den 14. marts 2016 med en introduktionspris på 199 kroner om måneden. Oprettelsen er gratis indtil 1. maj 2016 hvorefter den koster 299 kroner.

UPDATE: Siden denne artikel er skrevet, er datagrænsen hævet til 50 GB

Mere til historien

Plenti har brugt den svenskfødte skuespiller Thomas Gabrielsson som ansigt i TV-markedsføringen. Han er kendt fra serier som Rejseholdet, Forbrydelsen, Nynne m.fl.

CBB vinder atter prisen for Danmarks mest tilfredse mobilkunder

For tredje gang i træk har CBB Mobil vundet prisen for mobilbranchens mest tilfredse og loyale kunder.

(mere…)
Danskernes dataforbrug stiger fortsat

Danskerne har de seneste år haft et stigende dataforbrug. I starten af coronapandemien steg det voldsomt, men stigningen fortsatte også i 2021 og ventes at gøre i 2022.

(mere…)
Så meget data bruger danskerne på mobilen

Her kan du læse, hvor stor en datapakke den gennemsnitlige danske mobilkunde, har brug for.

(mere…)
CBB Mobil giver 3 måneders gratis Mofibo

Elsker du lyd- eller e-bøger, har CBB Mobil måske det rette for dig. Netop nu kan du få 3 måneders gratis adgang til Mofibo.

(mere…)
Nyt mobilselskab kåret til ”bedst i test”

En ny spiller kom på mobilmarkedet for syv måneder siden og trods den korte tid på markedet er de netop kåret til ”bedst i test".

(mere…)
Call Me klar med nyt reklameunivers

Call Me er klar med en ny reklamekampagne, der skal forsøge at styrke deres position på lavprismarkedet.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
17 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram