Plenti – ét selskab, ét abonnement

Plenti har ét abonnement hvor alt, inklusive nogle indholdstjenester, er inkluderet. Målet er 100.000 kunder på to år, men ikke et hurtigt salg af selskabet.

Plenti logo

Plenti

Mens der ellers lige var lidt ro på telemarkedet, har et nyt mobilselskab slået dørene op for kunderne. Navnet er Plenti og konceptet enkelt. Der er kun ét abonnement!

Abonnementet hos Plenti inkluderer fri tale, frit dataforbrug og naturligvis de obligatoriske SMS’er og MMS’er.

Plenti åbner på et tidspunkt, hvor branchen ellers kollektivt lader til at have vedtaget, at nu skal priserne sættes op, f.eks. skjult som ”mere i pakken” hvor kunden bare lige skal smide en 10’er eller 20’er ekstra, for at få ”meget mere”, uden egentlig at have brug for det.

Derud over kommer abonnementet med adgang til en række tjenester som digitale udgaver af Se og Hør, Femina, Euroman, Alt for damerne m.v.  Der kan også læses betalingsartikler fra Berlingske og Ekstra Bladet. Kunderne kan desuden besøge Tivoli i København uden at betale for det.

Prisen for mobilabonnementer stiger

Telebranchens gulddrenge

Plenti er startet af Morten Strunge og Peter Mægbæk (Foto: Plenti)

Plenti er startet af Morten Strunge og Peter Mægbæk (Foto: Plenti)

Konceptet minder om en lightversion af Telmore Play, men Plenti bringer også tankerne hen mod Zenji, 3’s alternative søsterselskab, der typisk henvender sig til urbane kvinder.

Plenti benytter 3’s mobilnetværk, og er søsat af to velkendte gulddrenge fra telebranchen. Peter Mægbæk og Morten Strunge har stået bag succesfirmaerne Onfone og Fullrate. Et trecifret millionbeløb kom der på bordet, da Onfone i 2011 blev solgt i TDC, og tilbage i 2009 gik Fullrate for et beløb omkring 400 millioner kroner, ifølge Berlingskes kilder på det pågældende tidspunkt.

Alt i alt er det erfarne folk med penge på kistebunden, der søsætter Plenti, hvor målet er 100.000 kunder på to år. Ifølge teleanalyiker John Strand, Strand Consult, er det bestemt ikke urealistisk, skriver Business.dk.

Stifterne udtaler selv, at Plenti ikke bare er endnu et mobileventyr, der skal sælges til en storspiller efter en årrække. Målet er, at give telebranchen et skud fremad.

Bibob-kunder raser over sammenlægning

Mere til historien

Jeg mener: At Morten Strunge og Peter Mægbæk lige nu forsøger at tysse snak om frasalg ned, men at det naturligvis ligger under overfladen. Jeg tænker ikke de bliver pensioneret i Plenti. Med idéen bag Plenti får teleselskaberne ”proof of concept” så de kan se, om konceptet er værd at overtage og eventuelt implementere på den ene eller anden måde.

Læs også:
Baggrund: Hvilken hastighed må teleselskaberne markedsføre?

Eesy klar med eSim – og et godt tilbud

Lavprisselskabet Eesy er nu klar med eSim til kunderne, hvilket gør det muligt at komme online på 2 minutter.

(mere…)
Teleselskabet 3 har tiltrukket over 5.000 nye kunder

KORT NYT: Årets tredje kvartal har været godt for teleselskabet 3, som har haft succes med at tiltrække mere end 5.000 nye kunder.

(mere…)
CBB vinder atter prisen for Danmarks mest tilfredse mobilkunder

For tredje gang i træk har CBB Mobil vundet prisen for mobilbranchens mest tilfredse og loyale kunder.

(mere…)
CBB Mobil giver 3 måneders gratis Mofibo

Elsker du lyd- eller e-bøger, har CBB Mobil måske det rette for dig. Netop nu kan du få 3 måneders gratis adgang til Mofibo.

(mere…)
Nyt mobilselskab kåret til ”bedst i test”

En ny spiller kom på mobilmarkedet for syv måneder siden og trods den korte tid på markedet er de netop kåret til ”bedst i test".

(mere…)
Call Me klar med nyt reklameunivers

Call Me er klar med en ny reklamekampagne, der skal forsøge at styrke deres position på lavprismarkedet.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram