Prisstigning: Telenor følger TDC og Telia

0

I slutningen af sidste år indførte TDC og Telia prisstigninger på deres billigste abonnementer – nu følger konkurrenten Telenor efter.

Telenor logo
Telenor (Foto: MereMobil.dk)

Teleselskaberne TDC og Telia satte i slutningen af sidste år priserne op på deres billigste abonnementer, hvorefter flere af lavprisselskaberne fulgte efter. Nu følger konkurrenten Telenor også med og hæver prisen på deres billigste abonnement. Det skriver Business.dk.

Det er abonnementet, der ind til i dag hed Basis GO, som kostede 109 kroner for 6 timers tale og 2 GB data. Det omdøbes nu til Basis Smart og prisen er nu 129 kroner. Foruden prisstigningen så er der også nu 10 timers tale med i pakken.

 – Telenor lancerer 4G+ med 300 Mbit/s

Med det nye Basis Smart abonnement, så matcher det også Telias mindste abonnement, 4Fun, som indeholder præcis samme antal timer tale og data.

TDCs billigste abonnement har fri tale og 3 GB data, men koster også 149 kroner om måneden.

Hvis man ønsker at benytte Telenors netværk, men synes 129 kroner er for dyrt, så kan man se nærmere på Bibob og CBB, der er ejet af Telenor, men har et abonnement til 109 kroner om måneden.

Mere til historien

Telenor har foruden prisstigningen og navneændringen på det billigste abonnement også fjernet abonnementet Basis Super, der indeholdt 12 timers taletid og 6 GB data til 139 kroner.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer