Plenti: Vi er ikke discount

Kunderne vil ikke begrænses af pakker, lyder det fra Plentis direktør, der ikke betegner selskabet som ”discount”.

Peter Mægbæk i Plenti (Foto: Plenti)

Peter Mægbæk i Plenti (Foto: Plenti)

Siden lanceringen den 14. marts 2016 har mobilselskabet Plenti formået at skrabe godt 40.000 kunder sammen. Næste milepæl er 50.000 kunder, der forventes inden årets udgang.

Dermed tyder det på, at Plenti har ramt et hul i markedet. Eller i hvert fald lykkedes med at tale til en målgruppe, der forstår produktet, og ser en fordel ved enten indholdspakkerne eller den rene flat-rate løsning.

– ”Kunderne og markedet ønsker simple løsninger, og vil ikke lade sig begrænse af pakker – Samtidig tilbyder vi et meget interessant indholdsprodukt som mange kunder finder interessant,” fortæller adm. direktør Peter Mægbæk fra Plenti til MereMobil.dk.

Plenti udvider med flere magasiner

Problemer med ”fri data”

Direktøren nævner selv pakkebegrænsningen, og netop en begrænsning på Plentis løsning skaber fortsat lidt uro omkring produktet. Teleselskabet reklamerer med ”Fri data på mobilen”, hvilket nogle misforstår. De tolker det som ”fri data over hele linjen uden begrænsninger”.

Sagen er, at Plenti tilbyder kunderne frit forbrug, så længe det foregår fra telefonen. Benyttes internet-deling og hotspot-funktion, så andre enheder kan suge data fra mobilen, rammer en 50 GB begrænsning per måned.

Ved lanceringen havde Plenti en 5 GB begrænsning på datadeling. Denne blev kort efter forøget til 20 GB og senere igen til de nuværende 50 GB om måneden. Alligevel kan man stadig se anmeldelser med én stjerne og sure kommentarer på Trustpilot.

Ikke et discountselskab

Set på afstand opererer Plenti i et segment side om side med Oister og Tjeep, hvoraf sidstnævnte endnu ikke er kommet rigtigt ud af starthullerne, på grund af massive opstartsproblemer

Peter Mægbæk er ikke helt enig i med betegnelsen ”discountselskab” omkring Plenti.

– ”Vi ser os ikke som værende direkte i konkurrence med discountsegmentet. Vi ser der er en parathed i markedet til at betale for indhold og kvalitet, og det glæder os, at vi kan tilpasse så mange kunder med vores udbud. Generelt er det også sundt for branchen at kunderne interesserer sig mere for indhold og værdi end discount-abonnementer,” forklarer direktøren.

Mere til historien

Plenti benytter 3’s mobilnetværk – ligesom det 3-ejede Oister. Netop Oister lancerede i august et forsvar mod Plenti, og indførte en abonnementsmulighed, der matchede Plentis tilbud, til kunder der ønskede at skifte væk fra Oister.

Eesy klar med eSim – og et godt tilbud

Lavprisselskabet Eesy er nu klar med eSim til kunderne, hvilket gør det muligt at komme online på 2 minutter.

(mere…)
Teleselskabet 3 har tiltrukket over 5.000 nye kunder

KORT NYT: Årets tredje kvartal har været godt for teleselskabet 3, som har haft succes med at tiltrække mere end 5.000 nye kunder.

(mere…)
CBB vinder atter prisen for Danmarks mest tilfredse mobilkunder

For tredje gang i træk har CBB Mobil vundet prisen for mobilbranchens mest tilfredse og loyale kunder.

(mere…)
CBB Mobil giver 3 måneders gratis Mofibo

Elsker du lyd- eller e-bøger, har CBB Mobil måske det rette for dig. Netop nu kan du få 3 måneders gratis adgang til Mofibo.

(mere…)
Nyt mobilselskab kåret til ”bedst i test”

En ny spiller kom på mobilmarkedet for syv måneder siden og trods den korte tid på markedet er de netop kåret til ”bedst i test".

(mere…)
Call Me klar med nyt reklameunivers

Call Me er klar med en ny reklamekampagne, der skal forsøge at styrke deres position på lavprismarkedet.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
16 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram