Oister forsvarer sig mod Plenti – ny fri tale/datapakke

13

Fri tale og fri data til 119 kroner om måneden. Det er Oisters nyeste tiltag, for at holde på kunder, der overvejer at skifte til Plenti.

Oister
Oister har lanceret en kopi af Plentis produkt, for at holde på kunderne (Foto: Oister)

I slutningen af juni søsatte Plenti et abonnement til 119 kroner om måneden med fri data på mobilen og fri tale samt 50 GB til datadeling. Det er en light-version af deres første satsning til 199 kroner om måneden, der var toppet op med forskellige indholdstjenester.

Nu har Oister, der er kendt for en aggressiv prisstrategi, lanceret et modtræk. Fri tale og fri data – ligeledes til 119 kroner om måneden.

Abonnementet er kun tilgængelig for eksisterende kunder, men nye kunder kan dog starte på et andet abonnement, og selv skifte, via selvbetjeningslogin, til den nye pakke.

Plenti fik flyvende start med 20.000 kunder

Oister: Et forsvar hos Plenti

Abonnementerne hos OIster som de så ud den 17. august 2016 (Foto: MereMobil.dk)
Abonnementerne hos OIster som de så ud den 17. august 2016 (Foto: MereMobil.dk)

Lanceringen af et produkt med stor inspiration i hvad konkurrenter gør, er helt normalt i telebranchen. Så snart selskaberne kan se, at en stor nok mængde kunder skifter til et andet selskab, på grund af en bestemt prisplanstype, udløses et modtræk for at holde på eksisterende kunder.

– ”Det her er en ren forsvarsmekanisme, da vi kan se, at Plenti har formået at appellere til nogle af vores kunder. Det er normal kutyme at forsvare sin kundedatabase med tilsvarende produkter,” fortæller Jesper Bennike, direktør i Oister, til MereMobil.dk.

Oister har en ”bedst til prisen”-strategi, og ønsker ikke at fravige den.

– ”Det er useriøst over for vores kunder, hvis ikke vi kan leve op til ’bedst til prisen’. Ikke at agere, er ikke vores stil, og Plenti skal ikke have det for nemt,” siger Oister-direktøren.

Frit forbrug på data er ikke fremtiden

Priser hos Plenti. Screenshot er taget den 16. august 2016 (Foto: MereMobil.dk)
Priser hos Plenti. Screenshot er taget den 16. august 2016 (Foto: MereMobil.dk)

Frit dataforbrug bliver, ifølge Jesper Bennike, ikke ’det nye sort” på telemarkedet, selvom det lyder som en perfekt løsning for forbrugerne.

– ”Jeg har ingen planer om, at lave dette til ’det nye sort’. Det er ikke sundt for branchen,” lyder det fra Oister.

Direktøren gør opmærksom på, at branchen bevæger sig hurtigt.

– ”Der er ikke nogen der siger, at jeg har dette produkt om tre uger,” slutter Jesper Bennike.

Oister ændrer gebyrer og priser

Plenti: En anerkendelse

Oister er ejet af teleselskabet 3 (Hi3G) og benytter således samme netværk, som den nye udfordrer Plenti, der nu har presset Oister ud i et modtræk. Plenti er tilfredse med Oisters træk i konkurrencen.

– ”Hi3G, der ejer Oister, er en stor og vigtig partner for os. Jeg ser det som en stor anerkendelse fra deres side af, at vi viser vejen frem for branchen, og jeg er glad for, at Hi3G støtter op om dette,” siger Peter Mægbæk, adm. direktør i Plenti, til MereMobil.dk.

Mere til historien

Oister har, ligesom Plenti, en begrænsning på 50 GB når data benyttes til datadeling. Det er kun ved brug på mobilen, at der er tale om fri data.

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
13 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer