Oister ændrer gebyrer og priser

Lavprisfesten er slut - lavprisselskabet Oister hæver priserne på udlandstelefoni og indfører nyt gebyr.

Oister, som er teleselskabet 3's lavprisselskab, har netop varslet en række ændringer i produkterne. Der er både tale om ændringer af betalingsstrukturen, prisændringer samt indførslen af et nyt gebyr.

Oister, sommer 2016 (Foto: Oister)

Oister, sommer 2016 (Foto: Oister)

Fremover vil Oister opdele forbruget i en fast og en variable del. Den faste del dækker f.eks. abonnement, tillægspakker og afdrag, mens variable dækker over betalinger for f.eks. udlandstelefoni, køb af tog/busbilletter via SMS og bidrag til velgørenhed.

Den faste del bliver trukket direkte på brugens tilknyttede betalingskort, mens den variable del bliver trukket via brugerens konto. Denne ændring indføres per 1. september 2016.

- Kan 90'er hit sælge mobilabonnementer?

Gebyr bortfalder og nyt indføres

Den 22. august 2016 fjerner Oister gebyret for betalingskort. Gebyret betaling med f.eks. et VISA/Dankort har hidtil været på 1,39 kroner per transaktion, og dette gebyr bortfalder med ændringen.

Til gengæld indføres et nyt administrationsgebyr fra 1. septemebr 2016.

Det nye administrationsgebyr er på 7 kroner per måned per Oister konto. Gebyret dækker ifølge Oister over omkostninger til drift og administration, og gebyret betales kun én gang per konto uanset hvor mange telefonnumre man har tilknyttet kontoen.

- Oister klar med EU-roaming pakke

Nye priser på forbrug

Oister varsler også nye priser per 22. august 2016. De nye priser betyder blandt andet at SMS/MMS fra Danmark til udenlandske numre stiger til 5 kroner, mens prisen for opkald fra Danmark til lande udenfor Skandinavien stiger.

Ligeledes ændres priserne i udlandet også. Fra 22. august takseres videopkald til det samme om almindelig telefoni i det pågældende land, og helt generelt stiger priser for brugen af telefoni og dataforbrug udenfor EU.

En samlet oversigt over alle ændringerne på kan ses på Oisters hjemmeside.

Mere til historien

Hvis man som Oister-kunde ikke vil acceptere ændringerne, så kan abonnementet opsiges inden 15. august 2016.

Salget af foldbare telefoner vil vækste markant i 2022

Foldbare smartphones er ikke "folkelige", men salget er stærkt stigende og det ventes at stige yderligere, forudser analysefirma.

(mere…)
Det koster Nothing Phone 1

PRIS: Nu er prisen frigivet på Nothing Phone 1, der skal konkurrere mod blandt andet OnePlus Nord 2T og Motorola Edge 30.

(mere…)
Advarsel: Mobilbrug på færger er urimeligt dyrt

Operatørerne kan frit sætte vanvittige priser for mobilbrug på færger - og det gør de. Se priserne på maritim roaming her.

(mere…)
Smartwatchmarkedet ledes fortsat af Apple Watch

Apple er fortsat markedsleder på smartwatch-markedet, men ikke når det gælder ”premium” smartwatches.

(mere…)
Oister giver 6 måneders gratis adgang til Podimo

Elsker du podcasts eller lydbøger, så har Oister måske et tilbud, som du vil finde interessant. 6 måneders gratis adgang til Podimo.

(mere…)
Her er prisen på PlayStations nye abonnementer

Sony er på vej med en ny abonnementstjeneste til PlayStation. Se den danske pris her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram