Oister klar med EU-roamingpakke til ferien

0

Oister hopper også med på vognen og lancerer EU-pakke til ferien. Men træerne vokser ikke ind i himlen. Se hvad du skal opmærksom på.

3s lavprisselskab, Oister, har op til sommerferien lanceret en ny tillægspakke med navnet EU Rejsepakke. Den nye pakke er altså ikke et specielt abonnement, men derimod et tillægsabonnement, som kan tilkøbes til alle Oisters abonnementer.

Oister EU rejsedata tillægsabonnement (Foto: Oister)
Oister EU rejsedata tillægsabonnement (Foto: Oister)

Med det nye tillægsabonnement, EU Rejsepakke, får man 2 timers taletid, 100 SMS/MMS beskeder samt en beskeden datamængde på 1 GB. Alle EU lande er inkluderet i EU pakken og prisen er 99 kroner per måned.

Sammenlignet med konkurrenternes tilbud er Oisters pris ikke ligefrem prangende, men tilgengæld er det et tillægsabonnement som frit kan tilmeldes og afmeldes måned for måned. Hvis man har et begrænset forbrug og måske kun er i udlandet i kort tid en enkelt eller to gange om året, kan tillægsabonnementet måske være meget attraktivt.

Prisguide: Det koster udlandstelefoni i sommeren 2016

Husk det med småt

Ingen roser uden torne, og det gælder også Oisters nye rejsepakke, så husk altid at læse vilkårene.

Oister kunder med EU Rejsepakke modtager en e-mail ved et forbrug på 50, 80 og 100 procent af henholdsvis tale, data og SMS/MMS. Så du skal altså holde godt øje med din e-mail.

Taletiden, SMS- og MMS-beskeder gælder kun danske fastnet/mobilnumre, og taletiden fratrækkes ved både ind- og udgående opkald. Så hvis man modtager opkald, så tæller de altså også med i de to timers taletid. Dette er ret en usædvanligt taksering, og det skal man være meget opmærksom på.

Ringer man til udenlandske numre, eller servicenumre, takseres man for disse ligesom SMS og MMS beskeder til udenlandske numre også takseres særskilt efter gældende udlandstakster. Tilgengæld betales der ikke opkaldsafgift.

Oister til Oister, som normalt giver gratis opkald mellem Oister kunder, virker heller ikke med EU rejsepakken når man er ude at rejse. Husk også at mobiltelefoni på skibe, der sejer mellem EU lande i international farvand, heller ikke er inkluderet i tillægsabonnementet, da international farvand teknisk set ikke er indenfor EU.

Når EU Rejsepakken er brugt op, så betales almindelig udlandstakst. Tillægspakken kan opsiges med udgangen af indeværende måned. Her kan du læse mere om Oisters EU-pakke.

TIP: 3LikeHome er ikke en gratis forbrugsfest i udlandet

Hvis man er kunde hos hovedselskabet 3 og har 3LikeHome så er helt EU også her inkluderet samt en lang række andre lande.

Mere til historien

Både Telenor, Telia og 3 tilbyder noget mere attraktive abonnementer med inkluderet forbrug indenfor EU. Priserne starter fra omkring 199 kroner per måned.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer