Kunderne strømmer til Plenti

Plenti har kun ni måneder på bagen, men allerede nu ser det ud til, at successen er i hus. Plenti forventer små 50.000 kunder inden årets udgang.

Plenti (Foto: MereMobil.dk)

Reklame for Plenti (Foto: MereMobil.dk)

Morten Strunge, medstifter af mobilselskabet Plenti, ser ud til at være i gang med at gentage den succes han havde for år tilbage med mobilselskabet Onfone.

– ”Vi har nu passeret de 35.000 kunder og nærmer os stærkt de 40.000. Alene i juli-september har vi fået 18.000 nye kunder, og mit store håb er at være tæt på 50.000 til nytår,” siger Peter Mægbæk, der er administrerende direktør for Plenti, til Berlingske Business.

 – Plenti har fået flyvende start og kapret 20.000 kunder

Plenti sælger ikke telefoner, men kun abonnementsløsninger. Derfor er de også spændte på julesalget, da salget af telefoner ofte er stort op mod jul. Men Plenti er stadig en mulighed, hvis danskerne køber telefoner uden medfølgende abonnementsbindinger.

– ”Vi har lige nu et rigtigt godt momentum og håber at kunne holde det, men vi er jo stadig et nyt selskab og et nyt navn. Her til jul er salget af telefoner relativt stort, og det marked har vi meldt os ud af. Så vi håber, at folk går i Elgiganten og Power og køber en fornuftig telefon dér og bagefter kommer til os og får et fornuftigt abonnement,” siger Peter Mægbæk til Berlingske.

 – Alt er (ikke) inkluderet hos Plenti

Foruden Plenti er der også kommet et andet mobilselskab til, nemlig Tjeep, som dog har haft lidt opstartsvanskeligheder. Men alt i alt er de formentlig begge skyld i, at det tyder på en ny priskrig er på vej.

Ifølge Morten Imsgard, Senioranalytiker hos Sydbank, så har de fire store teleselskaber langsomt fjernet deres billigste abonnementer og lagt mere indhold i de dyrere abonnementer, så kunderne skifter opad.

 – Tjeep erklærer priskrig – markante besparelser

Hos Plenti er der to abonnementer at vælge mellem, hvilket gør det mere gennemskueligt, ifølge Peter Mægbæk.

Mere til historien

Foruden Onfone og Plenti, så står Morten Strunge også bag e-bogstjenesten Mofibo, der tidligere i år blev købt af den svenske lydbogstjeneste Storify. Mens Peter Mægbæk har været med til at starte Fullrate.

Eesy har nu eSIM til smartwatches

KORT NYT: Som det første lavprisselskab er Eesy nu klar med eSIM til smartwatches.

(mere…)
Eesy klar med eSim – og et godt tilbud

Lavprisselskabet Eesy er nu klar med eSim til kunderne, hvilket gør det muligt at komme online på 2 minutter.

(mere…)
Teleselskabet 3 har tiltrukket over 5.000 nye kunder

KORT NYT: Årets tredje kvartal har været godt for teleselskabet 3, som har haft succes med at tiltrække mere end 5.000 nye kunder.

(mere…)
CBB vinder atter prisen for Danmarks mest tilfredse mobilkunder

For tredje gang i træk har CBB Mobil vundet prisen for mobilbranchens mest tilfredse og loyale kunder.

(mere…)
CBB Mobil giver 3 måneders gratis Mofibo

Elsker du lyd- eller e-bøger, har CBB Mobil måske det rette for dig. Netop nu kan du få 3 måneders gratis adgang til Mofibo.

(mere…)
Nyt mobilselskab kåret til ”bedst i test”

En ny spiller kom på mobilmarkedet for syv måneder siden og trods den korte tid på markedet er de netop kåret til ”bedst i test".

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram