Kunderne strømmer til Plenti

0

Plenti har kun ni måneder på bagen, men allerede nu ser det ud til, at successen er i hus. Plenti forventer små 50.000 kunder inden årets udgang.

Plenti (Foto: MereMobil.dk)
Reklame for Plenti (Foto: MereMobil.dk)

Morten Strunge, medstifter af mobilselskabet Plenti, ser ud til at være i gang med at gentage den succes han havde for år tilbage med mobilselskabet Onfone.

– ”Vi har nu passeret de 35.000 kunder og nærmer os stærkt de 40.000. Alene i juli-september har vi fået 18.000 nye kunder, og mit store håb er at være tæt på 50.000 til nytår,” siger Peter Mægbæk, der er administrerende direktør for Plenti, til Berlingske Business.

 – Plenti har fået flyvende start og kapret 20.000 kunder

Plenti sælger ikke telefoner, men kun abonnementsløsninger. Derfor er de også spændte på julesalget, da salget af telefoner ofte er stort op mod jul. Men Plenti er stadig en mulighed, hvis danskerne køber telefoner uden medfølgende abonnementsbindinger.

– ”Vi har lige nu et rigtigt godt momentum og håber at kunne holde det, men vi er jo stadig et nyt selskab og et nyt navn. Her til jul er salget af telefoner relativt stort, og det marked har vi meldt os ud af. Så vi håber, at folk går i Elgiganten og Power og køber en fornuftig telefon dér og bagefter kommer til os og får et fornuftigt abonnement,” siger Peter Mægbæk til Berlingske.

 – Alt er (ikke) inkluderet hos Plenti

Foruden Plenti er der også kommet et andet mobilselskab til, nemlig Tjeep, som dog har haft lidt opstartsvanskeligheder. Men alt i alt er de formentlig begge skyld i, at det tyder på en ny priskrig er på vej.

Ifølge Morten Imsgard, Senioranalytiker hos Sydbank, så har de fire store teleselskaber langsomt fjernet deres billigste abonnementer og lagt mere indhold i de dyrere abonnementer, så kunderne skifter opad.

 – Tjeep erklærer priskrig – markante besparelser

Hos Plenti er der to abonnementer at vælge mellem, hvilket gør det mere gennemskueligt, ifølge Peter Mægbæk.

Mere til historien

Foruden Onfone og Plenti, så står Morten Strunge også bag e-bogstjenesten Mofibo, der tidligere i år blev købt af den svenske lydbogstjeneste Storify. Mens Peter Mægbæk har været med til at starte Fullrate.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer