De billige abonnementer droppes af flere teleselskaber

Flere og flere teleselskaber dropper de billigste abonnementer. I stedet er der lidt ekstra i pakken til en højere pris.

søgning mobilabonnementerPriskrigen på mobilmarkedet har hersket i Danmark i mere end 10 år og det har været en dyr fornøjelse for teleselskaberne.

Dette er også grunden til, at TDC startede ud med at fjerne deres billigste abonnementer for nye kunder ved deres datter-selskaber Fullrate, YouSee og Telmore. En trend som flere selskaber er hoppet med på.

 - Prisfesten er slut! Nu stiger mobilabonnementerne i pris

Indtil nu har syv teleselskaber fjernet deres abonnement til under 100 kroner om måneden. Det skriver TV2.dk.

Det er selskaberne Telia, Call Me, Telenor, Telmore, YouSee, Fullrate og DLG.

Mobilkunderne skal nu betale 109 kroner om måneden for de billigste abonnementer i stedet for 99 kroner. Det betyder altså ikke en kæmpe prisstigning for den enkelte kunde, men for teleselskaberne bliver 10 kroner ekstra per kunde meget om måneden.

Oister er den frække dreng i klassen

Det er endnu ikke alle selskaber, som har fulgt med i den nye trend. Teleselskabet Oister er klassens frække dreng.

Trods de andre selskaber har udtrykt interesse for at lade priserne stige, så har Oister fortsat et abonnement til kun 69 kroner om måneden. I dette abonnement får du dog ”kun” 3 timers tale og 2 GB data. Men det er et abonnement, som er nok for mange trods alt.

Er det ikke nok har Oister også et abonnement med 15 timers tale og 15 GB data til 89 kroner om måneden. Her kan de fleste være med. Dog havde Oister i juli måned en pakke med 10 GB data og 10 timers taletid for 79 kroner, så sammenligner man med det har de også hævet prisen + puttet lidt mere i pakken.

 - Analytiker: Prisen for mobilabonnementer stiger

Der er også andre teleselskaber, som fortsat tilbyder billige abonnementer. Vigtigt er det – inden du skipper hvad du har – at selskaberne eventuelt skriver prisen gælder ”for altid”. Så kommer du ikke ud for prisen pludselig stiger.

Mere til historien

Flere og flere danskere er også blevet ”afhængige” af de andre ting, som de fleste teleselskaber efterhånden sælger med i pakkerne, hvad enten det er abonnement på en musiktjeneste eller filmtjeneste. Derfor er det vigtigt at gøre op med dig selv, hvad der er vigtigst for dig – om det er prisen eller indholdet.

Ikke igen, YouSee!

Stopper det aldrig, YouSee? Hvor meget tror I, at kunderne vil betale for TV-pakkerne?

(mere…)
Unikt streamingtilbud fra CBB

CBB er klar med et aggressivt tilbud. Et billigt mobilabonnement med en stor mængde data og op til 6 streamingtjenester.

(mere…)
Spar penge på TV 2 Play og 5 andre tjenester

CBB har netop lanceret abonnementer med op til 6 kendte streamingtjenester, og der er penge at spare.

(mere…)
Nye abonnementer inkluderer populære Apple-tjenester

Teleselskabet 3 tilbyder nu kendte Apple-tjenester sammen med mobilabonnementet.

(mere…)
Teleselskabet 3 teaser for nye og federe abonnementer

Torsdag lancerer teleselskabet 3 nye abonnementer, som ifølge dem selv bliver "endnu federe".

(mere…)
CBB inkluderer Mofibo og Podimo i CBB Mix

Er du til podcasts, e-bøger eller lydbøger? Så kan du nu med CBB Mix også få adgang til Mofibo og/eller Podimo.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram