De billige abonnementer droppes af flere teleselskaber

Flere og flere teleselskaber dropper de billigste abonnementer. I stedet er der lidt ekstra i pakken til en højere pris.

søgning mobilabonnementerPriskrigen på mobilmarkedet har hersket i Danmark i mere end 10 år og det har været en dyr fornøjelse for teleselskaberne.

Dette er også grunden til, at TDC startede ud med at fjerne deres billigste abonnementer for nye kunder ved deres datter-selskaber Fullrate, YouSee og Telmore. En trend som flere selskaber er hoppet med på.

 - Prisfesten er slut! Nu stiger mobilabonnementerne i pris

Indtil nu har syv teleselskaber fjernet deres abonnement til under 100 kroner om måneden. Det skriver TV2.dk.

Det er selskaberne Telia, Call Me, Telenor, Telmore, YouSee, Fullrate og DLG.

Mobilkunderne skal nu betale 109 kroner om måneden for de billigste abonnementer i stedet for 99 kroner. Det betyder altså ikke en kæmpe prisstigning for den enkelte kunde, men for teleselskaberne bliver 10 kroner ekstra per kunde meget om måneden.

Oister er den frække dreng i klassen

Det er endnu ikke alle selskaber, som har fulgt med i den nye trend. Teleselskabet Oister er klassens frække dreng.

Trods de andre selskaber har udtrykt interesse for at lade priserne stige, så har Oister fortsat et abonnement til kun 69 kroner om måneden. I dette abonnement får du dog ”kun” 3 timers tale og 2 GB data. Men det er et abonnement, som er nok for mange trods alt.

Er det ikke nok har Oister også et abonnement med 15 timers tale og 15 GB data til 89 kroner om måneden. Her kan de fleste være med. Dog havde Oister i juli måned en pakke med 10 GB data og 10 timers taletid for 79 kroner, så sammenligner man med det har de også hævet prisen + puttet lidt mere i pakken.

 - Analytiker: Prisen for mobilabonnementer stiger

Der er også andre teleselskaber, som fortsat tilbyder billige abonnementer. Vigtigt er det – inden du skipper hvad du har – at selskaberne eventuelt skriver prisen gælder ”for altid”. Så kommer du ikke ud for prisen pludselig stiger.

Mere til historien

Flere og flere danskere er også blevet ”afhængige” af de andre ting, som de fleste teleselskaber efterhånden sælger med i pakkerne, hvad enten det er abonnement på en musiktjeneste eller filmtjeneste. Derfor er det vigtigt at gøre op med dig selv, hvad der er vigtigst for dig – om det er prisen eller indholdet.

CBB vinder atter prisen for Danmarks mest tilfredse mobilkunder

For tredje gang i træk har CBB Mobil vundet prisen for mobilbranchens mest tilfredse og loyale kunder.

(mere…)
Her er prisen på PlayStations nye abonnementer

Sony er på vej med en ny abonnementstjeneste til PlayStation. Se den danske pris her.

(mere…)
Ubegrænset lytning i Chapter forsvinder hos Telmore

Chapter lukker for ubegrænset lytning hos Telmore Play-kunderne.

(mere…)
Fastnet bliver nu endnu dyrere hos YouSee

YouSee har annonceret, at der er prisstigninger på vej på mere end 10 procent til omkring 300.000 fastnetkunder.

(mere…)
Mange har ikke styr på deres abonnementer – har du?

Nye tal fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen viser, at mere end hver femte betaler for et abonnement, som de ikke bruger. Har du styr på dine?

(mere…)
Find nemmere rundt i mobilselskaber og sammenlign abonnementer nemt

Du kan selv lave et tele-pristjek og se om du har det bedste om billigste mobilabonnement. Læs her hvordan du sammenligner telepriserne.

Smartphone
Tag et tele-pristjek på mp.dk og sammenlign de bedste mobilabonnementer netop nu (Foto: Jonas Leupe)

####

Mobilen er en essentiel del af hverdagen for rigtigt mange. De fleste går derfor også op i at have en god og solid telefon, som kan leve op til de mange krav og ønsker, som de fleste har i dag. Det er uanset om man har brug for et godt kamera, stærke processer, en holdbar skærm, eller et elegant design.

Ligeså vigtig som mobilen er, er dog også det mobilselskab, som man har tilknyttet. Uden det rette abonnement, så er de fleste telefoner ikke meget værd.

Der er dog mange mobilselskaber på markedet. Det kan derfor være svært at vælge det rette abonnement. Gennem den rette guide online, har man dog mulighed for, at sammenligne abonnementer og se efter deres forskellige fordele og altså ikke blot deres prisforskelle.

mp.dk kan du få detaljerede sammenligninger, over de bedste mobilselskaber på markedet, så du kan finde det helt rette til dig.

Gennemskuelighed med priserne

I tilfælde af de fleste mobilselskaber, så er det ikke så ligetil med priserne.

Der er naturligvis den månedlige pris, hvor man lægger langt den største del af sine omkostninger. Det er dog også vigtigt at holde øje med de andre priser, som er forbundet med et abonnement.

Med guiden i ovenstående link kan du også sammenligne priserne for oprettelse ved et bestemt mobilselskab. Samtidig kan du også se, om der er en bindingsperiode hos de forskellige selskaber. Her kan der nemlig ofte ligge visse skjulte gebyrer, især hvis du ikke er opmærksom på bindingsperioden.

Find det rette tilbud

Det rette mobilselskab kan ofte stå og falde på et særligt tilbud, hvis du vælger at oprette dig hos dem. Disse særlige tilbud bliver også oplistet på mp.dk, så du ikke blot kan sammenligne priserne for de forskellige selskaber, men også de ekstra fordele, som du kan få ud af at oprette dig ved selskabet.

Ofte kan du modtage specielle priser, gavekort eller andre fordele, som kan gøre et bestemt selskab endnu mere tiltalende.

Mere information og flere detaljer

Udover omkostninger, så kan du finde detaljer omkring selskabernes tekniske services. Det er ting som mængden af data i abonnementet, hvilket netværk som selskabet benytter og hvordan fordelene er i udlandet.

Naturligvis kan du også se, om det specifikke selskab har gode anmeldelser og ratings. På denne måde finder du kun de bedste og mest anvendte selskaber. Med den rette information og specifikke detaljer, kan du blive klar med det helt rigtige abonnement til netop dine behov. 

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram