Telmore fjerner to store nyhedskilder fra Play

Ekstra Bladet og Politiken forsvinder fra Telmore Play. Abonnementsændringer giver dig mulighed for at opsige abonnementet før tid.

Telmore Play, logo fra maj 2016 (Foto: MereMobil.dk)

Telmore Play, logo fra maj 2016 (Foto: MereMobil.dk)

To store landsdækkende nyhedsmedier forsvinder den 1. juni 2016 fra Telmore Play. Politiken.dk samt Ekstra Bladets premium-univers EKSTRA vil Telmore-kunderne ikke længere have adgang til, som en del af deres abonnement.

Abonnementsændringen giver kunderne mulighed for opsigelse af abonnementet, hvis man ikke længere synes produktet lever op til ens behov. Det gælder også for kunder, der er indenfor en bindingsperiode. Disse får mulighed for, at forlade selskabet før tid. Ifølge en mail Telmore har sendt til kunderne skal det ske inden den 18. maj 2016.

Den store ændring kommer godt to år efter lanceringen af Telmore Play, der satte stikket i den 16. juni 2014.

Som følge af ændringerne forsvinder også Telmore Magasiner og erstattes af applikationen Flipp. Flipp udbyder blade og magasiner fra Egmont. Blandt andet Goal, Clasico, Euroman, Anders And samt mange andre.

Flipp giver kunderne hos Telmore adgang til det samme som i Telmore Magasiner samt nogle titler som ikke tidligere har været inkluderet.

- Prisstigning på Telmores produkter

Minder om Plentis udbud

Den nye blad- og magasinpakke er identisk med hvad det nystartede selskab Plenti tilbyder. Plenti åbnede den. 14. marts 2016 med forskellige typer af indhold, som en del af det bærende koncept.

Plenti tilbyder desuden magasintjenesten Pling fra Aller Media. Her kan man blandt andet læse Billed-Bladet, Alt om haven og Se og Hør.

Det skal så siges, at Telmore stadig tilbyder HBO Nordic, TV 2 Play, C More, Mofibo og Min Bio. Plenti tilbyder lyd- og e-bøger samt entre til Tivoli.

- Ikke alt er inkluderet hos Plenti

TDC: Derfor ændres Telmore Play

Ifølge TDC sker ændringen af Telmore Play-abonnementet som følge af et ønske om tilpasning af produktet for at ramme målgruppen bedre. Tiden er til magasiner frem for online-aviser, lyder det fra TDC.

 - ”Vi har vurderet, at det er tid til at tilpasse indholdet en anelse, så det modsvarer vores kunders ønsker endnu bedre. Derfor tilføjer vi nu hele Egmonts online magasinunivers, Flipp. Magasinkategorien passer godt ind i vores ad libitum-tilgang – og vi mener, vi står stærkere med en fuldt ud integreret magasin-løsning med Egmonts mere end 45 magasiner frem for et mindre udvalg af nyheder på online-aviser,” fortæller TDC til MereMobil.dk.

TDC håber, at Telmore Play vil fremstå som et skarpere produkt efter ændringen.

Mere til historien

Dagsprisen på Telmore Play er 249 kroner (fri tale, fri SMS, 12 GB data). Plenti har en pris på 199 kroner (fri tale, fri SMS, fri data på mobilen, 20 GB datadeling).

Her er prisen på PlayStations nye abonnementer

Sony er på vej med en ny abonnementstjeneste til PlayStation. Se den danske pris her.

(mere…)
Ubegrænset lytning i Chapter forsvinder hos Telmore

Chapter lukker for ubegrænset lytning hos Telmore Play-kunderne.

(mere…)
Fastnet bliver nu endnu dyrere hos YouSee

YouSee har annonceret, at der er prisstigninger på vej på mere end 10 procent til omkring 300.000 fastnetkunder.

(mere…)
Mange har ikke styr på deres abonnementer – har du?

Nye tal fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen viser, at mere end hver femte betaler for et abonnement, som de ikke bruger. Har du styr på dine?

(mere…)
Find nemmere rundt i mobilselskaber og sammenlign abonnementer nemt

Du kan selv lave et tele-pristjek og se om du har det bedste om billigste mobilabonnement. Læs her hvordan du sammenligner telepriserne.

Smartphone
Tag et tele-pristjek på mp.dk og sammenlign de bedste mobilabonnementer netop nu (Foto: Jonas Leupe)

####

Mobilen er en essentiel del af hverdagen for rigtigt mange. De fleste går derfor også op i at have en god og solid telefon, som kan leve op til de mange krav og ønsker, som de fleste har i dag. Det er uanset om man har brug for et godt kamera, stærke processer, en holdbar skærm, eller et elegant design.

Ligeså vigtig som mobilen er, er dog også det mobilselskab, som man har tilknyttet. Uden det rette abonnement, så er de fleste telefoner ikke meget værd.

Der er dog mange mobilselskaber på markedet. Det kan derfor være svært at vælge det rette abonnement. Gennem den rette guide online, har man dog mulighed for, at sammenligne abonnementer og se efter deres forskellige fordele og altså ikke blot deres prisforskelle.

mp.dk kan du få detaljerede sammenligninger, over de bedste mobilselskaber på markedet, så du kan finde det helt rette til dig.

Gennemskuelighed med priserne

I tilfælde af de fleste mobilselskaber, så er det ikke så ligetil med priserne.

Der er naturligvis den månedlige pris, hvor man lægger langt den største del af sine omkostninger. Det er dog også vigtigt at holde øje med de andre priser, som er forbundet med et abonnement.

Med guiden i ovenstående link kan du også sammenligne priserne for oprettelse ved et bestemt mobilselskab. Samtidig kan du også se, om der er en bindingsperiode hos de forskellige selskaber. Her kan der nemlig ofte ligge visse skjulte gebyrer, især hvis du ikke er opmærksom på bindingsperioden.

Find det rette tilbud

Det rette mobilselskab kan ofte stå og falde på et særligt tilbud, hvis du vælger at oprette dig hos dem. Disse særlige tilbud bliver også oplistet på mp.dk, så du ikke blot kan sammenligne priserne for de forskellige selskaber, men også de ekstra fordele, som du kan få ud af at oprette dig ved selskabet.

Ofte kan du modtage specielle priser, gavekort eller andre fordele, som kan gøre et bestemt selskab endnu mere tiltalende.

Mere information og flere detaljer

Udover omkostninger, så kan du finde detaljer omkring selskabernes tekniske services. Det er ting som mængden af data i abonnementet, hvilket netværk som selskabet benytter og hvordan fordelene er i udlandet.

Naturligvis kan du også se, om det specifikke selskab har gode anmeldelser og ratings. På denne måde finder du kun de bedste og mest anvendte selskaber. Med den rette information og specifikke detaljer, kan du blive klar med det helt rigtige abonnement til netop dine behov. 

Det koster PlayStation Plus - se priser og indhold i pakkerne

OVERBLIK: Se priserne og indholdet i de nye PlaySration Plus abonnementer til PlayStation.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
13 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram