TDC, Telmore og Fullrate sætter priserne op for gamle kunder

9

Mobilkunder hos TDC, Fullrate og Telmore kan se frem til en prisstigning den 1. april. Denne gang gælder prisstigningen også eksisterende kunder.

TDC
TDC hovedkontor i København (Foto: MereMobil.dk)

Mobilkunder hos TDC Mobil, Fullrate og Telmore skal fra 1. april betale ti kroner mere om måneden. Grunden til prisstigningen er, at sikre TDC penge til fortsat udbygning af deres mobilnetværk i Danmark. Det skriver Business.dk.

 – Det bliver atter dyrere at bruge mobilen

I efteråret 2015 meldte TDC og flere andre teleselskaber også en prisstigning ud, men den gang omfattede det kun kommende kunder og ikke de nuværende. Men de er ikke fredet denne gang.

 – TDC hæver priserne hos Telmore, YouSee og Fullrate

Det betyder, at det billigste abonnement hos både TDC og Telmore fra april vil være på 109 kroner. Et abonnement der tidligere har kostet 99 kroner.

Ofte er nuværende kunder fredet, men det er de altså ikke denne gang.

 – TDC giver igen fri data til kunderne

TDC Butik i Odense
TDC Butik i Odense (Foto: MereMobil.dk)

Den 1. marts 2016 satte Telmore prisen op på nogle mobilpakker, som var i den laveste ende af budgettet, mens andre pakker faldt i pris, dette var dog dem i den høje ende af prisskalaen. Denne ændring gjaldt for både privat- og erhvervskunder.

 – Prisstigning: Telenor følger TDC og Telia

– ”Prisstigninger er nødvendige, så vi fortsat er i stand til at investere i danskernes internet og mobilnetværk. Derfor gennemfører vi disse prisstigninger pr. 1. april 2016,” skriver TDC i en begrundelse på deres hjemmeside.

Forbrugerrådets cheføkonom Martin Salamon mener dog, at konkurrencen på det danske mobilmarked er svækket. Og Forbrugerrådet Tænk har også tidligere bedt konkurrencemyndighederne om, at kigge på det danske mobilmarked.

Mere til historien

Ved årsskiftet havde TDC mere end to millioner private mobilkunder og 980.000 erhvervskunder med mobilabonnementer. Det er endnu uvist, hvor mange af dem, som rammes af disse prisstigninger.

Læs også:
I 2017 forsvinder udlandspriserne måske

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer