TDC, Telmore og Fullrate sætter priserne op for gamle kunder

Mobilkunder hos TDC, Fullrate og Telmore kan se frem til en prisstigning den 1. april. Denne gang gælder prisstigningen også eksisterende kunder.

TDC

TDC hovedkontor i København (Foto: MereMobil.dk)

Mobilkunder hos TDC Mobil, Fullrate og Telmore skal fra 1. april betale ti kroner mere om måneden. Grunden til prisstigningen er, at sikre TDC penge til fortsat udbygning af deres mobilnetværk i Danmark. Det skriver Business.dk.

 – Det bliver atter dyrere at bruge mobilen

I efteråret 2015 meldte TDC og flere andre teleselskaber også en prisstigning ud, men den gang omfattede det kun kommende kunder og ikke de nuværende. Men de er ikke fredet denne gang.

 – TDC hæver priserne hos Telmore, YouSee og Fullrate

Det betyder, at det billigste abonnement hos både TDC og Telmore fra april vil være på 109 kroner. Et abonnement der tidligere har kostet 99 kroner.

Ofte er nuværende kunder fredet, men det er de altså ikke denne gang.

 – TDC giver igen fri data til kunderne

TDC Butik i Odense

TDC Butik i Odense (Foto: MereMobil.dk)

Den 1. marts 2016 satte Telmore prisen op på nogle mobilpakker, som var i den laveste ende af budgettet, mens andre pakker faldt i pris, dette var dog dem i den høje ende af prisskalaen. Denne ændring gjaldt for både privat- og erhvervskunder.

 – Prisstigning: Telenor følger TDC og Telia

– ”Prisstigninger er nødvendige, så vi fortsat er i stand til at investere i danskernes internet og mobilnetværk. Derfor gennemfører vi disse prisstigninger pr. 1. april 2016,” skriver TDC i en begrundelse på deres hjemmeside.

Forbrugerrådets cheføkonom Martin Salamon mener dog, at konkurrencen på det danske mobilmarked er svækket. Og Forbrugerrådet Tænk har også tidligere bedt konkurrencemyndighederne om, at kigge på det danske mobilmarked.

Mere til historien

Ved årsskiftet havde TDC mere end to millioner private mobilkunder og 980.000 erhvervskunder med mobilabonnementer. Det er endnu uvist, hvor mange af dem, som rammes af disse prisstigninger.

Læs også:
I 2017 forsvinder udlandspriserne måske

Er TDC’s 10 Gbit/s forbindelse til private nødvendigt?

KOMMENTAR: Nu bliver jeg småsur! 10 Gbit/s er unødvendigt og udbyderen ikke fortæller kunderne hele historien om deres forbindelse.

(mere…)
Telmore klar med ny mulighed i Telmore Play

Telmore har gjort det muligt kun at vælge tre streamingtjenester i Telmore Play. Det er attraktivt, da prisen er lavere.

(mere…)
Lukningen af fastnettet i Danmark starter til årsskiftet

TDC Net trækker ved årsskiftet de første stik til fastnettet i Danmark.

(mere…)
Nordisk Film+ er nu en del af CBB Mix

Streamingtjenesten Nordisk Film+ er blevet tilføjet til CBB Mix.

(mere…)
Xiaomi 14 og Xiaomi 14 Ultra – priserne er lækket

Xiaomi lancerer Xiaomi 14-serien i slutningen af måneden. Nu er de europæiske priser dukket op. Se dem her. 

(mere…)
Det koster Samsung Galaxy S24-serien i Danmark

PRISOVERBLIK: Du kan købe Galaxy S24 fra 6.999 kroner. Se priser, lagerplads og farver her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram