TDC giver igen fri data til kunderne

5

Kunder hos TDC og YouSee kan i tre måneder benytte data uden loft. Telmore og Fullrate holdes udenfor tilbuddet.

Brug af smartphone miljøfoto TDC Group
I dag bruges smartphonen rigtigt meget til data, uanset hvor man er (Foto: TDC Group)

TDC har flere gange på det seneste vundet en række netværkstests. Disse slår fast, at TDC har landets bedste mobilnet. Nu vil TDC Group gerne have kunderne får prøvet, hvor godt det er blevet. Derfor søsættes en kampagne, der giver 800.000 mobilkunder hos TDC og YouSee fri data i tre måneder. Kampagnen løber fra 1. marts til 31. maj 2016.

Kunderne som, uanset abonnementstypen, er omfattet af fri data kampagnen, vil have modtaget en SMS, der oplyser om muligheden.

Kampagnen retter sig mod privatkunder med abonnement hos TDC og YouSee. Abonnementet skal have data inkluderet, fortæller TDC.

TDC siger nej tak til LGs nye topmodel G5

Telmore og Fullrate holdt udenfor

Det er ikke første gang TDC benytter sig af ”fri data” som et markedsføringsredskab. Tilbage i april 2015 så vi senest et tilsvarende tilbud. Dengang var TDC, YouSee, Telmore og Fullrate inkluderet, men sådan er det ikke denne gang.

TDC Group oplyser til MereMobil.dk, at Telmore og Fullrates kunder ikke kan benyttes sig af fri data-muligheden. Det gælder udelukkende kunder hos TDC og YouSee.

Kunderne hos TDC Group, uanset navnet i displayet på mobilen, har alle gavn af 4G-dækningen i netværket. Ifølge Teknologisk Institut har TDC en markant bedre 4G-oplevelse end Telenor, Telia og 3.

Her er teleselskabernes planer for Wi-Fi Calling

Mere til historien

Trods tilbud om fri data samt priser for godt netværk, går det ikke alle steder godt for TDC. Årsregnskabet 2015 viste et underskud efter skat på 2,38 milliarder kroner. Desuden blev der tabt 53.000 kunder på kabel-TV forretningen.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer