Prøv fri data på TDCs nye netværk

9

Er du kunde hos TDC, Telmore, YouSee eller Fullrate kan du frit bruge data frem til slutningen af juli.

TDC
TDC hovedkontor i København (Foto: MereMobil.dk)

TDC er blevet færdige med opdateringen af mobilnetværket, så det nu skulle være blevet hurtigere og med bedre dækning. Om det så er rigtigt, er nu op til kunderne at vurdere.

De kunder hos TDC der har en datapakke inkluderet i abonnementet, kan frem til 31. juli teste hvordan det fungerer. Frem til da stilles ubegrænset data til rådighed. Så uanset hvilken datapakke du har, er der frit forbrug indtil slutningen af juli.

TDC lover der ingen begrænsninger er, og at kunderne frit kan streame musik, film og serier – ja generelt bruge data som de har lyst til.

TDCs netværks-ombygning er i mål

Fri data gælder ikke kun hos hovedselskabet. Kunder hos de TDC-ejede firmaer YouSee, Fullrate og Telmore, kan også benytte muligheden. Erhvervskunderne er ligesledes  inkluderet i kampagnen.

– ”Vi har aldrig haft et hurtigere og stærkere netværk, og det skal vi være rigtig stolte af. Men det er ikke nok kun at tale om det, vi vil også gerne bevise det overfor vores kunder og samtidig belønne dem for at være hos os,” siger Frederik Sjørslev Søgaard, direktør i TDC Privat, til MereMobil.dk.

TDC har betalt Teknologisk Institut for udførelsen af en netværksundersøgelse. Denne har kåret TDCs nuværende netværk til landets bedste. En tilsvarende undersøgelse har tidligere udråbt Telenor og Telias fælles netværk som det bedste. Denne undersøgelse var betalt af Telenor.

Mere til historien

Telenor også opfordrede, for omkring et år siden, til en brugertest af deres netværk. Her udleverede selskabet gratis data SIM-kort til alle. Hver måned kunne der bruges 200 MB data uden beregning. Telenor oplyser til MereMobil.dk, at et gratis data-SIM stadig kan bestilles.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer