Telenor udleverer gratis data SIM-kort

Telenor tror så meget på deres netværk, at man nu giver alle muligheden for, at få et gratis SIM-kort, så datadækningen kan afprøves.

Telenor logo

Telenor (Foto: MereMobil.dk)

Telenor har forbedret deres netværksdækning markant den senere tid, faktisk så meget at de nu også tør satse, for at få flere kunder.

Du kan fra i morgen (20. marts 2014) gå ind i en Telenor forretning og få udleveret et gratis SIM-kort med 200 MB data, så du kan teste Telenors datadækning i din tablet eller lignende.

 – Telenor har sat strøm til langtrækkende 4G-master

– ”Vi i Telenor er så sikker på vores netværk, samt at kunderne vil få en god oplevelse, at vi tør tage dette skridt,” sådan lød det fra Marek Slacik, administrerende direktør i Telenor, på Telenors netop afsluttede pressemøde.

Teknologisk Institut har foretaget en landsdækkende undersøgelse, hvor Telenor Scorer 76 procent på ”samlet fejlfri brugeroplevelse”, mens TDC er det selskab, som scorer lavest med 50 procent.

 – 4G LTE kategorier – hvad betyder de

Få gratis SIM-kort

Ønsker du at teste datadækningen, både 3G og 4G, på Telenors netværk, skal du blot skrive dig op med navn, e-mail samt kreditkort og du vil da få et SIM-kort udleveret med 200 MB gratis data om måneden.

– ”Når du har brugt de 200 MB, vil du få muligheden for at købe 200 MB mere for 19 kroner, men ønsker du ikke det, vil du ikke blive trukket penge med mindre du selv gør noget aktivt,” siger Marek Slacik til MereMobil.dk

Kortet lukker i øvrigt ikke helt ned når de 200 MB er brugt, men hastigheden falder til 64 kbit/sec. Det gratis SIM-kort er åbent i foreløbigt tre år, men afhentningsperioden slutter den 10. maj 2014.

Mere til historien

Telenor og Telia er i gang med sidste del af deres netværkssammenlægning af 3G-netværket, som ventes afsluttet i april måned 2014.

Teleselskaber lægger op til megafusion

De danske teleselskaber står foran store investeringer i forsyningssikkerhed og kritisk infrastruktur, mener topchef.

(mere…)
Mobilmaster spår om antallet af danskere på Christiansborg Slotsplads

I går fik Danmark en ny regent og mobilmasterne har hjulpet med, at finde antallet af danskere, der var mødt op på Christiansborg Slotsplads.

(mere…)
Jonas Vingegaard og “Friends”-dødsfald trak dataforbruget til nye højder

Danskerne satte igen rekord i dataforbrug. Især én dato stikker ud, skriver teleselskabet Telenor.

(mere…)
Telia taber mobilkunder – Telenor køber dem

To af de store teleselskaber i Danmark har fremlagt regnskaber.

(mere…)
Hvornår lukker 2G-mobilnettet?

OVERBLIK: Hvad sker der med 2G? Hvornår lukker teleselskaberne for 2G-mobildækningen?

(mere…)
Telia og Telenor har slukket 3G – farvel til en æra

Farvel og tak. Telia og Telenor har nu slukket for de sidste dele af 3G-netværket. Hvad så nu?

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram