Telenor udleverer gratis data SIM-kort

Telenor tror så meget på deres netværk, at man nu giver alle muligheden for, at få et gratis SIM-kort, så datadækningen kan afprøves.

Telenor logo

Telenor (Foto: MereMobil.dk)

Telenor har forbedret deres netværksdækning markant den senere tid, faktisk så meget at de nu også tør satse, for at få flere kunder.

Du kan fra i morgen (20. marts 2014) gå ind i en Telenor forretning og få udleveret et gratis SIM-kort med 200 MB data, så du kan teste Telenors datadækning i din tablet eller lignende.

 - Telenor har sat strøm til langtrækkende 4G-master

- ”Vi i Telenor er så sikker på vores netværk, samt at kunderne vil få en god oplevelse, at vi tør tage dette skridt,” sådan lød det fra Marek Slacik, administrerende direktør i Telenor, på Telenors netop afsluttede pressemøde.

Teknologisk Institut har foretaget en landsdækkende undersøgelse, hvor Telenor Scorer 76 procent på ”samlet fejlfri brugeroplevelse”, mens TDC er det selskab, som scorer lavest med 50 procent.

 - 4G LTE kategorier – hvad betyder de

Få gratis SIM-kort

Ønsker du at teste datadækningen, både 3G og 4G, på Telenors netværk, skal du blot skrive dig op med navn, e-mail samt kreditkort og du vil da få et SIM-kort udleveret med 200 MB gratis data om måneden.

- ”Når du har brugt de 200 MB, vil du få muligheden for at købe 200 MB mere for 19 kroner, men ønsker du ikke det, vil du ikke blive trukket penge med mindre du selv gør noget aktivt,” siger Marek Slacik til MereMobil.dk

Kortet lukker i øvrigt ikke helt ned når de 200 MB er brugt, men hastigheden falder til 64 kbit/sec. Det gratis SIM-kort er åbent i foreløbigt tre år, men afhentningsperioden slutter den 10. maj 2014.

Mere til historien

Telenor og Telia er i gang med sidste del af deres netværkssammenlægning af 3G-netværket, som ventes afsluttet i april måned 2014.

Kan 3 overhale Telenor?

3 har slået Telia, men kan de presse sig foran Telenor? Ja, siger en teleanalytiker.

(mere…)
Her Danmarks bedste og dårligste mobilnet

TDC har det bedste mobilnet i Danmark, mens teleselskabet 3 overrasker positivt. Telia skraber bunden på flere parametre.

(mere…)
Telenor og Telia udvider 5G-nettet

Udrulningen af 5G forsætter og 3G lukkes. Her er seneste nyt om Telenor og Telias netværk.

(mere…)
Telia og Telenor siger farvel til 3G

Telia og Telenor siger endegyldigt farvel til 3G-netværket i slutningen af sommeren 2022. I stedet sættes der tempo på 5G-udrulning og opgradering.

(mere…)
TDC NET: 4 Gbit/s download over mmWave

Med 5G over mmWave kan man downloade rigtigt hurtigt viser ny test gennemført af TDC NET og Ericsson. 4 Gbit/s er rundet.

(mere…)
Der kommer turbo på 5G i 2022

2021 blev året, hvor 5G for alvor blev udrullet i Danmark. 2022 bliver året, hvor 5G bliver 'mainstream' og med turbo på hastigheden.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram