Telenor udleverer gratis data SIM-kort

5

Telenor tror så meget på deres netværk, at man nu giver alle muligheden for, at få et gratis SIM-kort, så datadækningen kan afprøves.

Telenor logo
Telenor (Foto: MereMobil.dk)

Telenor har forbedret deres netværksdækning markant den senere tid, faktisk så meget at de nu også tør satse, for at få flere kunder.

Du kan fra i morgen (20. marts 2014) gå ind i en Telenor forretning og få udleveret et gratis SIM-kort med 200 MB data, så du kan teste Telenors datadækning i din tablet eller lignende.

 – Telenor har sat strøm til langtrækkende 4G-master

– ”Vi i Telenor er så sikker på vores netværk, samt at kunderne vil få en god oplevelse, at vi tør tage dette skridt,” sådan lød det fra Marek Slacik, administrerende direktør i Telenor, på Telenors netop afsluttede pressemøde.

Teknologisk Institut har foretaget en landsdækkende undersøgelse, hvor Telenor Scorer 76 procent på ”samlet fejlfri brugeroplevelse”, mens TDC er det selskab, som scorer lavest med 50 procent.

 – 4G LTE kategorier – hvad betyder de

Få gratis SIM-kort

Ønsker du at teste datadækningen, både 3G og 4G, på Telenors netværk, skal du blot skrive dig op med navn, e-mail samt kreditkort og du vil da få et SIM-kort udleveret med 200 MB gratis data om måneden.

– ”Når du har brugt de 200 MB, vil du få muligheden for at købe 200 MB mere for 19 kroner, men ønsker du ikke det, vil du ikke blive trukket penge med mindre du selv gør noget aktivt,” siger Marek Slacik til MereMobil.dk

Kortet lukker i øvrigt ikke helt ned når de 200 MB er brugt, men hastigheden falder til 64 kbit/sec. Det gratis SIM-kort er åbent i foreløbigt tre år, men afhentningsperioden slutter den 10. maj 2014.

Mere til historien

Telenor og Telia er i gang med sidste del af deres netværkssammenlægning af 3G-netværket, som ventes afsluttet i april måned 2014.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer