TDC giver igen fri data til kunderne

Kunder hos TDC og YouSee kan i tre måneder benytte data uden loft. Telmore og Fullrate holdes udenfor tilbuddet.

Brug af smartphone miljøfoto TDC Group

I dag bruges smartphonen rigtigt meget til data, uanset hvor man er (Foto: TDC Group)

TDC har flere gange på det seneste vundet en række netværkstests. Disse slår fast, at TDC har landets bedste mobilnet. Nu vil TDC Group gerne have kunderne får prøvet, hvor godt det er blevet. Derfor søsættes en kampagne, der giver 800.000 mobilkunder hos TDC og YouSee fri data i tre måneder. Kampagnen løber fra 1. marts til 31. maj 2016.

Kunderne som, uanset abonnementstypen, er omfattet af fri data kampagnen, vil have modtaget en SMS, der oplyser om muligheden.

Kampagnen retter sig mod privatkunder med abonnement hos TDC og YouSee. Abonnementet skal have data inkluderet, fortæller TDC.

TDC siger nej tak til LGs nye topmodel G5

Telmore og Fullrate holdt udenfor

Det er ikke første gang TDC benytter sig af ”fri data” som et markedsføringsredskab. Tilbage i april 2015 så vi senest et tilsvarende tilbud. Dengang var TDC, YouSee, Telmore og Fullrate inkluderet, men sådan er det ikke denne gang.

TDC Group oplyser til MereMobil.dk, at Telmore og Fullrates kunder ikke kan benyttes sig af fri data-muligheden. Det gælder udelukkende kunder hos TDC og YouSee.

Kunderne hos TDC Group, uanset navnet i displayet på mobilen, har alle gavn af 4G-dækningen i netværket. Ifølge Teknologisk Institut har TDC en markant bedre 4G-oplevelse end Telenor, Telia og 3.

Her er teleselskabernes planer for Wi-Fi Calling

Mere til historien

Trods tilbud om fri data samt priser for godt netværk, går det ikke alle steder godt for TDC. Årsregnskabet 2015 viste et underskud efter skat på 2,38 milliarder kroner. Desuden blev der tabt 53.000 kunder på kabel-TV forretningen.

Lukningen af fastnettet i Danmark starter til årsskiftet

TDC Net trækker ved årsskiftet de første stik til fastnettet i Danmark.

(mere…)
Eesy har nu eSIM til smartwatches

KORT NYT: Som det første lavprisselskab er Eesy nu klar med eSIM til smartwatches.

(mere…)
Nordisk Film+ er nu en del af CBB Mix

Streamingtjenesten Nordisk Film+ er blevet tilføjet til CBB Mix.

(mere…)
TDC slukker ADSL-forbindelserne

Hvis din internetforbindelse er baseret på ADSL-teknologi, bliver den lukket.

(mere…)
Ikke igen, YouSee!

Stopper det aldrig, YouSee? Hvor meget tror I, at kunderne vil betale for TV-pakkerne?

(mere…)
Unikt streamingtilbud fra CBB

CBB er klar med et aggressivt tilbud. Et billigt mobilabonnement med en stor mængde data og op til 6 streamingtjenester.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram