Samsung Galaxy S7 Edge på vej i speciel Olympic Edition

0

En ny model af Samsung Galaxy S7 Edge er angiveligt på vej. Det skulle være en “Olympic Edition”.

Samsung Galaxy S7 Edge Olympic Edition (Kilde: Evan Blass)
Samsung Galaxy S7 Edge Olympic Edition (Kilde: Evan Blass)

Samsung er en af de mange sponsorer til de Olympiske Lege, som finder sted denne sommer i Brasilien.

Skal man tro Twitter-brugeren @EvLeaks, der også hedder Evan Blass, så betyder det også Samsung sender en specialversion af deres Galaxy S7 Edge på markedet.

 – TEST: Samsung Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge

Galaxy S7 Edge Olympic Edition er sort og har de olympiske farver til at indgå flere steder på telefonen. Ifølge Androidauthority.com, så indgår den gule farve på ”home”-knappen og højttaler grill, kamera og heart rate modulet har fået den blå farve, mens power-knappen er rød og volumen knapperne grønne.

Specifikationerne er lig den almindelige Galaxy S7 Edge-model. Men software-mæssigt indeholder telefonen forskelligt indhold, der er inspireret af olympiaden, som temaer, ringetoner og wallpaper.

 – Samsung Galaxy S7 Edge på vej i nye farvevarianter

Telefonen ventes også, at koste det samme som den almindelige Galaxy S7 Edge når den lanceres. Samsung har endnu ikke bekræftet, at produktet eksisterer.

Mere til historien

Det er 31. gang, at der denne sommer afholdes olympiske lege og de foregår denne gang i Rio de Janeiro i Brasilien og er første gang OL afvikles på det sydamerikanske kontinent. OL 2016 afholdes i perioden 5. – 21. august 2016.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer