Denne uges mobilnyheder – uge 22

UGE 22: Nye produkter, nye events og en masse nyheder. Ja, det er lidt af det, som den seneste uge har budt på. Du kan læse ugens nyhedsoverblik her.

Ugens nyhederI den forgangne uge kom det frem hvornår OnePlus lancerer deres næste topmodel OnePlus 3. De offentliggjorde nemlig lanceringsdatoen til at være tirsdag den 14. juni 2016.

Apple offentliggjorde også i ugen datoen for, hvornår de afholder WWDC 2016. Det bliver fra mandag den 13. juni. Hvilket også betyder, at de mandag aften klokken 19.00 dansk tid vil afholde keynote, hvor vi formentlig blandt andet vil høre nærmere om den kommende iOS-version.

Apple inviterer til WWDC 2016

I den forgangne uge har vi også skiftet måned og nu kommet ind i juni. Det betyder ikke blot sommeren er nær, men også at det er her vi kan se nærmere på, hvilke telefoner der blev solgt flest af i maj måned, samt hvilke nye telefoner, som kommer i butikkerne i juni.

Facebook har netop frigivet 1.500 nye emoji’s til Facebook Messenger, hvilket passede ret godt med, at Telia var klar med resultaterne på en undersøgelse, som YouGov har foretaget for dem, hvor netop emoji’s var emnet – og hvem der sender dem og til hvem.

Sender du kysse-smiley og hjerte til chefen?

Derudover har Sony også lanceret en ny mobil, som kommer på det danske marked i denne måned. Læs mere om Sony Xperia E5 her. Samsung løftede sløret for deres nye Samsung Gear Fit 2 og de nye høretelefoner Samsung Gear IconX.

Ugens mest læste artikel blev anmeldelsen af Huawei P9 Lite, som er en telefon, der virkelig overrasker til prisen.

Tak fordi du har læst med den forgangne uge.

Ugens mobilnyheder – uge 22

  1. TEST: Huawei P9 Lite – imponerende til prisen
  2. Samsung C5 – er næsten en iPhone-kopi
  3. WEB-TV: Her er den (måske) ultimative beskyttelse af din iPhone
  4. Android er mest ustabil – Samsung får skylden
  5. WEB-TV: Så vild er videostabilisatoren i Sony Xperia X
  6. Signalforstærkere giver flere forstyrrelser på mobilnettet
  7. Telia først i Norden med eSIM
  8. Nu kan du bruge alle overflader – som tastatur
  9. iPhone 7 får ikke 16 GB intern hukommelse
  10. Telenor klar med nye abonnementer og Roam Away

Klik på overskriften for at læse artiklen.

Mere til historien

Find også MereMobil.dk på FacebookTwitter og Google+. Du kan også holde dig opdateret ved at abonnere på vores gratis nyhedsbrev.

Denne uges mobilnyheder

UGE 42: Huawei klar med Mate 10-serien, rygterne svirrer om HTC U11 Plus. Vi har testet Google Wifi og Apple TV 4K. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder

UGE 41: Trejde iOS 11-version er udsendt. Google klar med "Forstyr ikke under kørsel”. Er trådløs opladning smart eller usmart?

(mere…)
Denne uges mobilnyheder

UGE 40: Google er klar med årets Pixel-telefoner. iPhone 8 Plus og Sony Xperia XZ1 har været under lup – læs vores tests. Her er ugens nyhedsoverblik.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 39

UGE 39: 3310 og Nokia 8 kommer i nye versioner. Apple har udsendt endnu en ny iOS 11. Læs de nyeste rygter om Google Pixel. Her er ugens nyhedsoverblik.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 38

UGE 38: Google har købt ind hos HTC, der lige nu arbejder på nyt flagskib. iPhone 8 og iPhone 8 Plus kan nu købes i Danmark. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 37

Uge 37: Apple klar med iPhone X, iPhone 8 og iPhone 8 Plus. Rygter om Google Pixel event og TDC har købt Plenti. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram