Her er de nye mobiler i juni

OVERSIGT: Her ser vi nærmere på nyhederne, som lander i butikkerne i juni. Og vi kan godt sige, at særligt Sony er på plakaten.

Nye smartphone

Sidste måned bød på salgsstarten af HTC 10, Huawei P9 og Sony Xperia X, og denne måned er det primært Sony og Huawei, som atter er på spil.

Juni er kendt for at være der, hvor producenterne sender smartphones ud, som skal i handlen inden sommerferien for alvor står for skud – og der er en del nye telefon-modeller at vælge mellem.

Der har dog været eksempler på, at nogle producenter også har lanceret og haft salgsstart på nye modeller ud i højsommeren, men det hører til sjældenhederne.

Vi har her samlet en oversigt over de nye mobiler, som kommer i handlen i juni måned.

Huawei P9 Lite i guld (Foto: Huawei)

Huawei P9 Lite i guld (Foto: Huawei)

Huawei P9 Lite

I sidste måned var der salgsstart på Huawei P9, men forsalget på Huawei P9 Lite startede også hos flere forhandlere.

 – Huawei P9 Lite endelig officiel – se pris og tilgængelighed

Huawei P9 Lite kommer med 5,2 tommer Full HD skærm i en metallisk ramme, som har en screen-to-body ratio på 76,4 procent. Derudover kommer P9 Lite med fingeraftrykslæser, 3 GB RAM, HiSilicon Kirin650 octa-core processor, 13 megapixels kamera, 8 megapixels frontkamera og et batteri på 3.000 mAh.

Salget af Huawei P9 Lite startede officielt mandag den 30. maj 2016 og telefonen kan købes hos de store teleselskaber, samt Elgiganten og Dansk Supermarked. Den fås i farverne sort, hvid og guld.

TEST: Læs anmeldelsen af Huawei P9 Lite

Prisen for Huawei P9 Lite er på 2.499 kroner uden abonnement.

Sony Xperia X (Foto: Sony Mobile)

Sony Xperia X (Foto: Sony Mobile)

Sony Xperia X

Sony Mobile har afsløret en helt ny smartphone-familie, der har fået navnet Xperia X, hvor de tre første modeller hedder Xperia X, Xperia XA og Xperia X Performance.

 – Sony: Xperia X-serien erstatter Xperia Z

Du kan se specifikationerne på Xperia X her, hvor den sammenlignes med de andre kommende modeller fra Xperia X-serien.

Xperia X, Xperia XA og Xperia X Performance kommer i farverne hvid, sort, lime gold og rose gold – og der findes forskellige covers til i matchende farver, der kan tilkøbes som tilbehør.

Første model, som lander i handlen i Danmark, er Xperia X der lanceres i maj/juni og får en forventet pris på omkring 4.500 kroner uden abonnement. 3, Telenor, Telia og Proshop er blandt forhandlerne.

TEST: Sony Xperia X vinder på stabilitet og kvalitet

Sony Xperia XA (Foto: Sony Mobile)

Sony Xperia XA (Foto: Sony Mobile)

Sony Xperia XA

Xperia XA kommer med en 5 tommer skærm, som har en opløsning på 720 x 1280 pixels, 2 GB RAM, 16 GB intern hukommelse (der kan udvides via microSD-kort på op til 200 GB), 13 megapixels kamera med hybrid autofokus, 8 megapixels frontkamera, 4G LTE, WiFi, Bluetooth, GPS og et batteri på 2.300 mAh.

 – Sony Xperia XA, X og X Performance side om side

Derudover har den også Android 6.0 Marshmallow fra salgsæsken.

Xperia XA kommer i farverne hvid, sort, lime gold og rose gold og får en pris på 2.500 kroner uden abonnement. Den kommer blandt andet i handlen hos 3, Telia og Telenor.

Sony Xperia X Performance (Foto: Sony Mobile)

Sony Xperia X Performance (Foto: Sony Mobile)

Sony Xperia X Performance

Xperia X Performance har en skærm på 5 tommer og en opløsning på 1080 x 1920 pixels og en Qualcomm Snapdragon 920 processor (quad-core 64-bit), 3 GB RAM, 32 GB (som kan udvides via microSD-kort på op til 200 GB), 23 megapixels kamera, 13 megapixels frontkamera, WiFi, Bluetooth 4.2 og et batteri på 2.700 mAh.

 – Sony Xperia X-serien – pris og tilgængelighed

X Performance har Android 6.0 Marshmallow fra salgsæsken og bliver tilgængelig i farverne hvid, sort, lime gold og rose gold.

Prisen for X Performance er meldt ud til at være 5.500 kroner uden abonnement. Dog er det formentlig kun forsalget af telefonen, som starter i juni, da den ventes først at være klar på hylderne primo juli.

Sony Xperia E5

Sony Xperia E5 er en yderst prisvenlig telefon, som kommer med Android 6.0 Marshmallow, 13 megapixels kamera, 5 megapixels frontkamera og en 1.3 GHz quad-core processor.

 –  Sony klar med ny smartphone – mød Xperia E5

Xperia E5 kommer i to farvevarianter – nemlig grafitsort og hvid. Og den kommer i handlen i ultimo juni.

Den vejledende pris på det danske marked bliver 1.499 kroner uden abonnement.

Motorola G4 (Foto: Motorola)

Motorola G4 (Foto: Motorola)

Motorola Moto G4 og G4 Plus

Motorola har annonceret, at de i juni måned også er klar med to nye modeller på butikshylderne. Det er fjerde generation af den populære G-serie, som nu bliver tilgængelig. G-serien er kendt for at være et godt miks af kvalitet og en skarp pris.

Prisen er dog højere på fjerde generation end den tidligere har været, men det ser det også ud til ambitionerne er. Specifikationerne er i hvert fald ret spændende, som blandt andet inkluderer en octa-core processor.

 – Moto G4 og G4 Plus er officiel

De nye modeller i G-serien hedder Moto G4 og Moto G4 Plus – og plus-modellen er mere avanceret end G4 og har flere RAM og mere hukommelse. G4 Plus kommer også med et 16 megapixels kamera, mens G4 “kun” får et 13 megapixels kamera.

Moto G4 og Moto G4 Plus kommer i handlen i midten af juni og får vejledende priser på henholdsvis 1.799 og 2.199 kroner uden abonnement.

Samsung Galaxy J5 (2016) og Galaxy J3 (2016)

Samsung Galaxy-serien tæller et hav af modeller og der stor forskel på dem – lige fra topmodel til billige smartphones. Og de nye Galaxy J-modeller tilhører en af de absolut billigste serier i Galaxy-universet.

Galaxy J-modellerne er blevet opgraderet til 2016-versioner.

Galaxy J3 kommer med en 5 tommer skærm, 8 megapixels kamera, quad-core processor, 1.5 GB RAM, 8 GB intern hukommelse og Android 6.0 Marshmallow.

Mens Galaxy J5 kommer med en 5,2 tommer HD-skærm, 13 megapixels kamera, quad-core processor, 2 GB RAM, 8 GB intern hukommelse og Android 6.0 Marshmallow.

Begge modeller har dansk salgsstart 4. juni og får en vejledende pris på 1.395 kroner uden abonnement for Galaxy J3, mens der skal betales 1.995 kroner uden abonnement for Galaxy J5.

 

Mere til historien

Telia oplyser desuden, at de startede forsalg på Sony Xperia XA den 23. maj 2016.

Læs også:
WEB-TV: Så vild er videostabilisatoren i Sony Xperia X

Her er kameraet på Samsung Galaxy S21

Kameraspecifikationerne på Samsungs kommende flagskibsserie er blevet lækket på internettet.

(mere…)
Nye billeder af OnePlus 8T lækket

Nye billeder af OnePlus 8T er dukket op på nettet. Billederne bekræfter blandt andet et nyt design på kameramodulet.

(mere…)
Her er Samsungs Galaxy Note20 og Galaxy Watch lineup

I en trailer bekræfter Samsung mere eller mindre en række nye enheder. Her er Samsungs Unpacked-lineup med specifikationer på Galaxy Note20-serien.

(mere…)
Billeder af ASUS ROG Phone 3 lækket

På onsdag løfter ASUS sløret for den tredje generation af ROG Phone-serien. Det betyder selvfølgelig masser af rygter og billeder af den kommende telefon.

(mere…)
Motorola lancerer Moto G Pro med stor skærm og stylus pen

Motorola kommer nu med en telefon, der kunne være et alternativ til Samsung Galaxy Note-serien. Mød Motorola Moto G Pro, som kommer med stylus og stor skærm.

(mere…)
Her er de nye mobiler i oktober

OVERSIGT: Sony og Nokia er klar med nye smartphones, men også Huawei og Apple lurer i kulissen. Se de kommende mobiler for oktober her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram