Her er den (måske) ultimative beskyttelse af din iPhone

5

WEB-TV: Her er et første kig på et nye beskyttelsesglas- og cover til iPhone, der dækker hele telefonen.

Beskyttelsesglas er ikke uden problemer

PanzerGlass på iPhone (Foto: MereMobil.dk)
PanzerGlass på iPhone (Foto: MereMobil.dk)

Der findes et utal af beskyttelsescovers- og glas til iPhone og andre telefoner, men disse ekstramonterede overflader er ikke uproblematiske.

Når producenterne af disse tilbehørsprodukter forsøger at fremstille noget, der skal passe på en telefon, hvor det ikke oprindeligt har været tiltænkt, er det sjældent resultatet står mål med forventningen.

Jeg er stødt på et produkt i markedet fra det danske firma PanzerGlass, der bringer eksempelvis iPhone 6S tættere på en perfekt beskyttelse, som jeg har taget et nærmere kig på.

Konceptet er, at montere et glas der går helt ud til kanten, og efterfølgende sætte et cover på, som er designet til at støde op mod glasset. Dermed undgås at coveret presser på glasset der løfter sig lidt, og skaber luftbobler.

I ovenstående web-TV indslag kan du se mit første kig på det nye PanzerGlass med fuld beskyttelse af både for- og bagside. Det omtalte cover ligger i samme pakke som glasset.

Mere til historien

PanzerGlass er også ude med et nyt cover til Samsung Galaxy S7 Edge, der dækker hele glasset på telefonen, også den buede kant.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer