Denne uges mobilnyheder – uge 5

UGE 5: Mobile World Congress nærmer sig. Det har fået flere producenter til at invitere til events. Få overblikket over ugens nyheder her.

Ugens nyhederDer er ingen tvivl om, at nyhederne netop nu i stor stil omhandler noget af det største i mobilbranchen – nemlig verdens største mobilmesse Mobile World Congress 2016. Og i den forgangne uge har flere producenter indkaldt til events, hvor de vil præsentere deres nyheder dette forår. Blandt andet Samsung og LG har denne uge inviteret verdenspressen til afsløring af nye produkter i Barcelona.

 – Hvad er Mobile World Congress (MWC)?

Ligesom LG har indkaldt til LG G5-event, så ventes det også, at Samsung vil fremvise deres næste topmodel Galaxy S7.

Har du en Mac- eller et iOS-produkt, så har Apple opdaget en kæmpe fejl på millioner af deres opladere, derfor opfordres du at tjekke dine enheder. Apple erstatter disse stik uden beregning.

Alt mens LG inden længe præsenterer den kommende topmodel G5, så har de også erkendt, at der er en hardwarefejl på G4. Du kan læse mere om fejlen her. I øvrigt er Android 6.0 Marshmallow på vej til LG G4. Marshmallow er endnu ikke særlig udbredt og flest Android-brugere har fortsat Android KitKat-versionen.

 – Lollipop i hælene på KitKat – Marshmallow stadig for udvalgte

Den seneste uge bød også på testen af Huawei Mate 8, som du godt kan glæde dig til at læse. Huawei slår i hvert fald klart fast, at de er en spiller, der for alvor vil gøre væsen af sig i fremtiden.

TEST: Huawei Mate 8 – fantastisk storskærmstelefon

Herunder finder du listen over de 10 historier som du absolut ikke bør springe over, findes herunder.

Ugens mobilnyheder – uge 5 2016

  1. Kæmpe opladerfejl hos Apple – stik trækkes tilbage
  2. Samsung afslører Galaxy S7 til MWC 2016
  3. Tjek dette før du køber mobil på tilbud
  4. Er det slut for Windows Phone?
  5. Politiet: Popcorn Time breve er ægte
  6. TDC: Ny YouSee-boks i slutningen af marts
  7. Google sænker prisen på Nexus 5X og Nexus 6P
  8. Her er teleselskabernes planer for Wi-Fi Calling
  9. Nu forsvinder “Synes godt om”-knappen på Facebook
  10. LG indrømmer hardwarefejl på topmodellen G4

Klik på overskriften for at læse artiklen.

Mere til historien

Find også MereMobil.dk på FacebookTwitter og Google+. Du kan også holde dig opdateret ved at abonnere på vores gratis nyhedsbrev.

Denne uges mobilnyheder

UGE 42: Huawei klar med Mate 10-serien, rygterne svirrer om HTC U11 Plus. Vi har testet Google Wifi og Apple TV 4K. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder

UGE 41: Trejde iOS 11-version er udsendt. Google klar med "Forstyr ikke under kørsel”. Er trådløs opladning smart eller usmart?

(mere…)
Denne uges mobilnyheder

UGE 40: Google er klar med årets Pixel-telefoner. iPhone 8 Plus og Sony Xperia XZ1 har været under lup – læs vores tests. Her er ugens nyhedsoverblik.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 39

UGE 39: 3310 og Nokia 8 kommer i nye versioner. Apple har udsendt endnu en ny iOS 11. Læs de nyeste rygter om Google Pixel. Her er ugens nyhedsoverblik.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 38

UGE 38: Google har købt ind hos HTC, der lige nu arbejder på nyt flagskib. iPhone 8 og iPhone 8 Plus kan nu købes i Danmark. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 37

Uge 37: Apple klar med iPhone X, iPhone 8 og iPhone 8 Plus. Rygter om Google Pixel event og TDC har købt Plenti. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram