Nu forsvinder “Synes godt om”-knappen på Facebook

2

Den populære ”Like”-knap (Synes godt om) er formentlig snart fortid på Facebook. I stedet for du muligheden “Reaktioner”.

Facebook Reactions
Facebook Reactions

Du har formentlig trykket ”Like” så mange på Facebook, at du ikke husker det. Hvad enten en af dine mange Facebook-venner har fået nyt job, barn, færdig med uddannelse eller blot har haft en forrygende weekend, ja så har du måske trykket ”Like”.

Men hvad ved dårlige oplevelser, hvor man måske ikke ”synes godt om”, men derimod ”synes ikke godt om”? Ja, det dilemma har Facebook nu gjort noget ved.

”Like”-knappen udgår, mens den så erstattes af en helt ny funktion, der hedder ”Reactions” (reaktioner). En funktion, som ifølge Bloomberg, bliver klar til brug inden for de næste par uger.

 – Facebook har fortsat enorm fremgang i antallet af brugere

Disse nye ”Reactions” er blevet til på baggrund af mange brugere ønskede muligheden for ”dislike” (synes ikke godt om), men Facebook var ikke interesseret i denne mulighed, da en sådan knap ville føre for meget negativitet med sig.

Med den nye Reactions kan du i stedet give et mere nuanceret ”svar” på hvad en bestemt status, opslag og lignende får dig til at føle. Det bliver muligt, at vælge mellem ”love”, ”haha”, ”wow”, ”sad”, ”angry” og den populære ”like”.

 – Ekspert: Pas på mystiske venneanmodninger på Facebook

– ”Du kan elske noget, du kan være ked af noget, du kan grine højt af noget. Vi ved, at folk med telefoner ikke kan lide at bruge tastaturer, og vi ved, at ‘like’-knappen ikke altid giver dig muligheden for at udtrykke det, du gerne vil,” lyder det fra Chris Cox til Bloomberg. Det skriver BT.dk.

Helt præcist hvornår den nye funktion bliver tilgængelig er uvist, dog skulle det ifølge Chris Cox blive inden for de næste par uger.

Mere til historien

Reactions bestod oprindeligt også af muligheden for ”yay”, som dog blev fravalgt, da testbrugerne syntes denne var mere forvirrende.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer