Facebook har fortsat enorm fremgang i antallet af brugere

0

Der er nu 1,6 milliarder mennesker, der bruger en Facebook hver måned. Antallet af de der bruger Facebook fra mobilen vokser vildt.

Facebook
Facebook

Konkurrenten Twitter har store problemer med økonomien og er pt. i stor krise, men Facebook derimod fortsætter deres vækst og det seneste regnskab viser også et massivt overskud hos selskabet.

Krise hos Twitter – købsrygter fortsætter

Mark Zuckerberg og Facebook kunne i december 2015 oplyse, at der hver eneste dag var mere end én milliard personer, som besøgte Facebook. Helt præcis var tallet 1,04 milliarder, hvilket var en fremgang på 17 procent i forhold til sidste år. Og et flertal af disse besøger det sociale medie fra deres telefon.

I december 2015 havde Facebook 934 millioner daglige besøg fra mobiltelefoner, hvilket var en fremgang på hele 25 procent.

Facebook tjener størstedelen af deres penge på reklamer.

 – Facebook Messenger runder milepæl

Faktisk omsætter de for små 26 kroner per bruger i kvartalet, hvilket løber op i en ganske pæn sum penge. Det skriver DR.dk.

Fremlæggelsen af det seneste kvartalsregnskab fik Facebooks aktie til at stige med mere end 7 procent i den sene handel.

Mere til historien

Facebook har i deres kvartalsregnskab en række sjove statistikker. Eksempelvis ser brugerne tilsammen 100 millioner timers video – hver dag, 2,5 millioner annoncører bruger platformen, 900 millioner bruger WhatsApp, 800 millioner bruger Facebook Messenger, mens Instagram bruges af 400 millioner.

Læs også:
TIP: Sådan gør du chatten på Facebook Messenger mere personlig

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer