Sådan gør du chatten på Facebook Messenger mere personlig

0

TIP: Det er muligt, at personliggøre dine chats i Facebook Messenger med forskellige farver og emojis. Se hvordan du gør her.

Facebook har givet brugerne nye muligheder i chatten på Facebook Messenger. Det er nemlig blevet muligt, at personliggøre den lidt mere end tilfældet tidligere har været.

Det er muligt nu, at vælge hvilken skriftfarve, som man ønsker at skrive med i samtalerne, samt vælge billede (har det også været muligt at gøre tidligere) til gruppesamtaler.

 – Live Photos fra iPhone 6S understøttes nu på Facebook

Derudover kan man som noget nyt også vælge humørikon og give dig selv et kælenavn.

Det er muligt at vælge disse ting i gruppesamtaler, men også i samtaler med en enkelt Facebook-ven. På denne måde kan dine chats få mere “liv”.

Sådan personliggør du dine chats

Hvis du starter en helt ny chat op, så giver valgmulighederne sig selv, da Facebook automatisk giver dig mulighederne.

 – Save on Facebook – nu kan du gemme til senere

Har du allerede chatten i gang, men ønsker at gøre brug af de nye og mere personlige funktioner, så kan du klikke på ”Facebook-vennens” navn øverst i chatten. Så kommer forskellige muligheder frem og du kan der vælge Notifikationer, Kælenavne, Farve, Humørikon osv.

Rigtig god fornøjelse med de nye muligheder i Facebook Messenger.

Mere til historien

En anden ny feature er, at applikationen (hvis du har givet den tilladelse til at have adgang til dine billeder) automatisk kan sende billeder til de af dine Facebook-venner, som den genkender på de pågældende billeder. Denne funktion hedder ”Photo Magic” og kan slås fra, hvis man ønsker dette.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer