Live Photos fra iPhone 6S understøttes nu på Facebook

6

Facebook har tilføjet understøttelse for Live Photos fra iPhone 6S og iPhone 6S Plus, men de vises kun i Facebook på iOS.

Demo af Live Photos
Demo af Live Photos

Facebook har nu officielt tilføjet understøttelse for Live Photos, som de nye iPhone 6S og iPhone 6S Plus-modeller kan tage. Dog er understøttelsen for disse billeder indtil videre kun for iOS-brugere, da de kun vises i Facebook’s iOS-applikation.

 – Apple Live Photo gør dine billeder til en video

Det betyder også, at Android-brugere og de der ser web-versionen enten på mobilen, tabletten eller computeren heller ikke kan se Live Photos.

Live Photos virker kun på iOS enheder med iOS 9, hvilket altså betyder iPhone 4S og nyere (hvis de har iOS 9 installeret). Det skriver The Verge.com.

 – TIP: Del dine Live Photos på Facebook

Sådan postes et Live Photo

Live Photos på iPhone 6S og iPhone 6S Plus (Foto: Apple)
Live Photos på iPhone 6S og iPhone 6S Plus (Foto: Apple)

Ønsker du at uploade et billede, som er et ”Live Photo”, så skal du blot gøre som når du uploader andre billeder. Men når billedet er uploadet kan du se i det nederste højre hjørne, at det er ”Live”.

Og når det kommer i dine Facebook-venners Nyhedsfeed kan de holde nede på billedet og se det. Hvis de har en iOS-enhed med iOS 9 på. Her udnyttes funktionen Peek & Pop.

 – Hvorfor virker Live Photos ikke på min iPhone 6S?

Facebook har endnu ikke udrullet den nye funktion til alle, men sender opdateringen stille og roligt ud. Faktisk er den først færdigudrullet i starten af næste år.

Vi har på MereMobil.dk testet om funktionen er kommet på vores testeksemplarer af iPhone 6S og iPhone 6S Plus, men kan oplyse, at vi endnu ikke kan uploade ”Live Photos”.

Mere til historien

Facebook har også 3D Touch på deres iOS-applikation, hvilket giver genveje til at skrive et opslag, overføre billede/video, tage et billede/optag en video og søge.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer