Facebook Messenger runder milepæl

Facebook har succes med deres forskellige tjenester. Facebook Messenger har nu rundet 800 millioner aktive brugere om måneden.

Facebook Messenger logo

Facebook Messenger logo

Mark Zuckerberg og resten af Facebook-teamet har stor succes med deres applikationer, hvilket også sås på de mest populære applikationer i 2015, ifølge analysefirmaet Nielsen, hvor både Facebook og Facebook Messenger begge var i top 3.

Her er de mest populære apps i 2015 på iOS og Android

Facebook Messenger alene har hver måned 800 millioner aktive brugere, som benytter den populære beskedtjeneste. Det oplyser Facebook selv i et blogindlæg.

Holdet bag Facebook Messenger forventer dog, at det kun er begyndelsen og mulighederne fortsat er åbne foran dem.

I 2015 brugte firmaet en masse penge på forbedringer af Facebook Messenger, hvilket blandt andet inkluderede video-opkald, emojis, Messenger for Business og mange andre features. Ligesom det også blev muligt for brugere, at sende og modtage penge direkte igennem deres chat.

 – 90 procent tjekker Facebook fra mobilen

Fortsætter fremgangen for Facebook Messenger, så er det bestemt ikke langt ude i fremtiden, at de kan runde 1 milliard aktive brugere om måneden. Men selvom det går godt for Facebook Messenger, så er der fortsat langt op til samme antal brugere, som Facebook har hver måned.

 – Facebook fortsætter med at vokse – 1,55 milliarder brugere

Mere til historien

Det er muligt, at gøre chatten mere personlig på Facebook Messenger. Vi har her lavet et lille tip, som guider dig til, hvordan du gør dine chats mere personlige.

AI-funktioner får Samsung til tops

Samsung er atter i førertrøjen på det globale smartphone-marked, hvilket særligt skyldes de nye AI-funktioner i Galaxy S24-serien.

(mere…)
Din Messenger sikres bedre mod aflytning

Facebook Messenger bliver nu sikret bedre. Måske har du allerede bemærket ændringen.

(mere…)
Facebook lockout og lidt om Galaxy S24+

Mød Henrik, der blev hacket og smidt ud af Facebook. Hør, hvordan han genvandt kontrollen og adgangen til Facebook.

(mere…)
Medie: Facebook er i frit fald

Danskernes brug af sociale medier - især Facebook - falder. Netflix er også på retur, mens stort set ingen danskere streamer Pluto TV.

(mere…)
Apple har for første gang solgt mere end Samsung

Det globale smartphone-marked gik tilbage i 2023, men Apple har vundet markedsandele fra konkurrenterne.

(mere…)
Lysere tider på smartphone-markedet

To års nedgang har præget smartphone-markedet, men nu tyder det på, at vi går lysere tider i møde.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram