Facebook Messenger runder milepæl

0

Facebook har succes med deres forskellige tjenester. Facebook Messenger har nu rundet 800 millioner aktive brugere om måneden.

Facebook Messenger logo
Facebook Messenger logo

Mark Zuckerberg og resten af Facebook-teamet har stor succes med deres applikationer, hvilket også sås på de mest populære applikationer i 2015, ifølge analysefirmaet Nielsen, hvor både Facebook og Facebook Messenger begge var i top 3.

Her er de mest populære apps i 2015 på iOS og Android

Facebook Messenger alene har hver måned 800 millioner aktive brugere, som benytter den populære beskedtjeneste. Det oplyser Facebook selv i et blogindlæg.

Holdet bag Facebook Messenger forventer dog, at det kun er begyndelsen og mulighederne fortsat er åbne foran dem.

I 2015 brugte firmaet en masse penge på forbedringer af Facebook Messenger, hvilket blandt andet inkluderede video-opkald, emojis, Messenger for Business og mange andre features. Ligesom det også blev muligt for brugere, at sende og modtage penge direkte igennem deres chat.

 – 90 procent tjekker Facebook fra mobilen

Fortsætter fremgangen for Facebook Messenger, så er det bestemt ikke langt ude i fremtiden, at de kan runde 1 milliard aktive brugere om måneden. Men selvom det går godt for Facebook Messenger, så er der fortsat langt op til samme antal brugere, som Facebook har hver måned.

 – Facebook fortsætter med at vokse – 1,55 milliarder brugere

Mere til historien

Det er muligt, at gøre chatten mere personlig på Facebook Messenger. Vi har her lavet et lille tip, som guider dig til, hvordan du gør dine chats mere personlige.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer