Her er de mest populære apps i 2015 på iOS og Android

Analysefirmaet Nielsen har set nærmere på, hvilke 10 smartphone applikationer, som har været de mest populære på både Android og iOS. Se listen her.

Sikkerhed, apps, applikationer

Smartphone applikationer

Året rinder ud, og det giver vanen tro mulighed for et tilbageblik på rigtigt mange ting. Analysefirmaet Nielsen har kigget tilbage på de 10 mest populære smartphone-applikationer på tværs af iOS og Android i 2015.

 – Facebook fortsætter med at vokse – 1,55 milliarder brugere

De 10 mest populære applikationer er fundet ved, at aflæse data fra 9.000 paneldeltagere, der altså skal give et repræsentativt billede af befolkningens app-forbrug. Og ja, det er muligt du har en iPhone, men det er faktisk Googles applikationer du formentlig bruger.

Google står nemlig bag hele fem ud af de 10 mest benyttede Android- og iOS-apps, hvor Apple kun er noteret for to styks.

Apple Music til Android

Men selvom Google er stærkt repræsenteret, så er det Facebook, som sidder på tronen med den absolut mest populære applikation. Facebook har hver måned 126,7 millioner unikke brugere i gennemsnit, hvilket er en stigning i år på 8 procent.

De 10 mest populære smartphone applikationer på Android og iOS

De 10 mest populære smartphone applikationer på Android og iOS

De næste to pladser tilhører YouTube og Facebook Messenger, der henholdsvis har 97,6 og 96,4 millioner brugere hver måned.

 – iPhone 6S på Top 10 over det mest googlede i 2015

Alle applikationerne på top 10-listen står enten Facebook, Google eller Apple bag.

Mere til historien

De seneste tal fra analysefirmaet Digitimes Research viser, at Samsung, Apple og Huawei var de tre producenter, som for alvor sad på markedet i tredje kvartal 2015.


Avatar

Om Lene Birkeslund

Lene er IT-journalist. Siden 2006 har hun dækket mobilbranchen og utallige produktlanceringer. Hver dag er hun opdateret på den seneste udvikling og kommende trends.