iPhone 6S på top 10 over det mest googlede i 2015

0

Google har netop opgjort listerne over, hvad der interesserede danskerne i 2015 – eller i hvert fald hvad de søgte efter på Google.

iPhone 6S blandt det mest googlede i 2015
iPhone 6S blandt det mest googlede i 2015

Google opgør hvert år op til jul, hvad danskerne (og andre lande) har ”googlet” mest det forgangne år.

Og i år er ingen undtagelse. Opgørelsen viser, at noget af det vi søgte mest på var Tour de France 2015, MGP 2015, Solformørkelse, samt den meget omtalte film ”Fifty Shades of Grey” – om det er kvinderne, der står for disse søgninger eller mændene har undersøgt, hvad det var der trak de mange kvinder i biografen er uvist.

Men ud over Tour de France, Fifty Shades of Grey osv, så er der også en smartphone med i top 10-listen over de ting, som danskerne søgte mest efter i 2015. Og det er iPhone 6S fra Apple, der kommer ind på en 7. plads.

Selvom der hvert år lanceres et utal af smartphones er det altså Apple, som har flest danskeres interesse. Hvilket også stemmer ret godt overens med, at nye markedstal viser, at Danmark er et “iPhone-land”.

 – Så godt sidder Apple på Danmark

Måden listerne opgøres på er ikke ens fra år til år. Eksempelvis var der i 2010 og 2011 henholdsvis en med computer/elektronik og gadgets, dette er der ikke i årets liste.

Det danskerne søgte mest efter i år var Agar.io, som er et onlinespil multiplayer-spil, der oprindeligt var designet af en bruger på underholdningssitet 4chan, hvor det blev offentliggjort den 28. april 2015, som et browserspil. Også det sjette mest søgte ”Kahoot” er et spil.

Det søgte danskerne efter i 2015

  1. Agar.io
  2. Solformørkelse
  3. Eurojackpot
  4. Tour de France 2015
  5. Valg 2015
  6. Kahoot
  7. iPhone 6s
  8. MGP 2015
  9. Charlie Hebdo
  10. Fifty Shades of Grey

Du kan se de fulde lister her.

MereMobil.dk erfarer, at firmaet Waimea, som er udsprunget af de bedste folk fra to af Danmarks mest erfarne SEO-firmaer, har undersøgt sagen nærmere og søgningerne er måske mere de hurtigst voksende søgeord, fremfor et udtryk for de samlede søgninger. Men det kan du læse mere om i deres artikel om Google Trends 2015-opgørelsen.

Mere til historien

Apples iPhones har været på top 10 listen før. I 2013 indtog iPhone 5S sjettepladsen på listen over de hurtigst voksende søgeord. Mens det i 2011 var iPhone 5, der var på listen, selvom telefonen først kom på markedet i efteråret 2012.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer