Netflix var danskernes Google-favorit i 2013

0

Google har netop løftet sløret for, hvad danskerne søgte mest efter på Google i 2013.

Netflix logo
Netflix logo

Der er ingen tvivl om, at filmtjenesten Netflix har vundet indpas hos danskerne og i de danske hjem. Ikke alene har Netflix mange abonnenter i Danmark, det blev også det hurtigst voksende søgeord på Google i 2013.

TIP: Sådan får Netflix hvide undertekster på Apple TV

Apples populære iPhone er også at finde på top 10 listen over de hurtigst voksende søgeord i 2013. Vi skal dog ned på 6. pladsen før, at iPhone 5S giver sig til kende. Tilbage i 2011 var det faktisk iPhone 5, som først kom på markedet i 2012, der blev det hurtigst voksende søgeord på Google.

Hurtigst voksende søgeord 2013

  1. Netflix
  2. Moviestar
  3. Den Blå Planet
  4. Zalando
  5. DMI vejret
  6. iPhone 5s
  7. Cookie Clicker
  8. Allan Simonsen
  9. Mads Langer
  10. Michael Bundesen

Google har offentliggjort de mest populære ord, spørgsmål, madvarer og kendte personer, som danskerne googlede i 2013. Du kan se alle listerne her.

Du kan i øvrigt høre Technologimagasinet MereMobils podcast ”Mit gamle TV er presset af Netflix-tjenester”.

Mere til historien

En undersøgelse, som blev foretaget af analyseinstituttet YouGov, viste i maj måned at cirka 400.000 danske husstande havde et abonnement til streamingtjenesten Netflix. Hvad tallet er helt præcis ved udgangen af 2013 er lige nu uvist, men sikkert er det dog, at danskerne har taget Netflix til sig og en konkurrent, som HBO Nordic har slet ikke samme tag i danskerne.

Googles resultater viser ligeledes, at danskerne er særligt aktive på tasterne når der tænkes på mad og søde sager, når de søger efter kendte personer eller mangler svaret på et konkret spørgsmål.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer