Facebook fortsætter med at vokse – 1,55 milliarder brugere

0

KORT NYT: Verdens største sociale netværk er blevet endnu større. Facebook’s seneste regnskab viser der er 1,55 milliarder brugere hver måned.

Facebook-at-workI det netop offentliggjorte kvartalsregnskab fra Facebook er der fortsat fremgang at spore ved det sociale netværk – både i indtægterne, men også i antallet af brugere. Dette fik selskabets aktie til at sætte rekord i efterhandlen på børnen. Det skriver Reuters.

– ”Vi har haft et godt kvartal, og vi har fået en masse fra hånden,” lød det fra Facebooks stifter og direktør, Mark Zuckerberg,” ifølge nyhedsbureauet DPA.

Der er nu 1,55 milliarder brugere, som besøger det sociale netværk mindst én gang om måneden. Så kort og godt har verdens største sociale netværk vokset sig endnu større. Det skriver DR.dk.

 – Rekord: Hver syvende verdensborger loggede på Facebook

Reuters oplyser også, at Facebook har fordoblet antallet af daglige sidevisninger i det seneste kvartal. Selskabet har i dag otte milliarder daglige sidevisninger, hvor de i april måned ”kun” havde fire milliarder daglige sidevisninger.

De gode tal Facebook netop har fremlagt var bedre end analytikerne havde spået.

Mere til historien

Facebook rygtes at være på vej med en selvstændig nyhedsapplikation allerede i næste uge. Facebook selv har dog ikke bekræftet dette.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer