Rekord: Hver syvende verdenborger loggede på Facebook

Der er sat en ny milepæl for Facebook, der nu har haft banebrydende mange log-ins på samme dag.

Facebook

Facebook

Det største sociale netværk, som vi alle snart er kendt med, har rundet en ny milepæl. Mark Zuckerberg, der er skaber af tjenesten, skriver på hans Facebook profil, at omkring en syvendedel af verdens befolkning, loggede ind på tjenesten samme dag.

I andet kvartal af dette år havde tjenesten under en milliard brugere, som loggede på om dagen, men her i tredje kvartal er der sat helt ny rekord. Over en milliard brugere på én dag, er temmelig tankevækkende.

Selv skriver Mark Zuckerberg i et opslag, at dette bare var første skridt i at samle hele verden, og at mediet står for at fremme forståelse, og at give enhver person en individuel stemme, som skal blive hørt.

Et skidt ad gangen

I missionen om at samle verden er Facebook helt fremme i skoen med deres udvikling af mobile løsninger. Mediet er blevet en hoveddel af enhver moderne smartphone, hvor mange har integreret mediet ind i deres operativsystem.

Hvem husker ikke HTC Salsa og ChaCha, som begge havde en integreret "Share" knap til Facebook?

Facebook kommer hele tiden videre i skridtet mod en samlet teknologisk verden, og med deres intiativ, Internet.org, som skal skabe mobilt netværk til områder, som ikke har internetadgang, kan de yderligere få mediet ud til hele verden.

Intetnet.org leverer i dag mobilt internet til 15 lande hvor Indien, Kenya og Columbia er i blandt, skriver  Computerworld.

Her skal opkøbet af Oculus Rift også nævnes, da Facebook kan opnå endnu større sammenslutning af det sociale, med et virtuelt mødested, men vi må se hvordan det kommer til at tage sig ud i fremtiden.

Mere til historien

Også Google har en mission om at nå ud med internet til områder, hvor det ellers førhen ikke var tilgængeligt, med deres Android One og Project Fi divisioner.

TikTok viser krig - bare ikke for russere

Journalister har afdækket, at stormombruste TikTok skelner mellem profiler fra Rusland og fra Ukraine.

(mere…)
Gentager det samme vrøvl

TikTok sejler rundt i ukonkrete svar på kritiske spørgsmål og fastholder påstande, som forlængst er modbevist.

(mere…)
Børn tester sig for psykiske sygdomme på TikTok

Børn og unge diagnosticerer sig selv med blandt andet ADHD via TikTok. Det bekymrer Børns Vilkår.

(mere…)
Snapchat er blacklistet – ejeren er overrasket

I lighed med TikTok er Snapchat nu blacklistet. Ejeren af Snapchat er overrasket. De mener selv, at de gør meget ud af sikkerheden.

(mere…)
Danskere overvejer sletning

Dilemma…. Fed underholdning eller farlig app? Skal TikTok fjernes fra telefonen?

(mere…)
Facebook-Meta vil lave Twitter-konkurrent

Et nyt socialt medie fra Meta skal konkurrere mod Twitter.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram