LG indrømmer hardwarefejl på topmodellen G4

Mens der ventes på den kommende topmodel, G5 fra LG, så har en række brugere klaget over fejl på LG G4. En fejl LG indrømmer.

LG G4 (Foto: MereMobil.dk)

LG G4 (Foto: MereMobil.dk)

Hjemmesiden Android Authority oplyser, at LG har indrømmet en hardwarefejl på sidste års topmodel, LG G4, der gør mobilen ”hænger fast” i en evig genstarts-loop.

Brugere skulle angiveligt have skrevet om problemet i længere tid, men det er først nu, at LG kommer med en officiel udtalelse, der bekræfter at problemet er relateret til en hardwarefejl på telefonen. Det skriver Tek.no.

 – TEST: LG G4 – cool læderudtryk men ikke overraskende

Ifølge LGs udtagelse, så skulle fejlen være forårsaget af det som LG kalder for ”løse kontakter” mellem komponenterne i de der er ramt. LG har opdaget fejlen efter en længere efterforskning.

LG opfordrer de, som er ramt af problemet til at kontakte deres forhandler eller LG, så mobiltelefonen kan blive repareret på garantien.

Hvor mange er ramt?

Det er endnu uvist, hvor mange LG G4-ejere der er berørt af fejlen, men Android Authority rapporterede tidligere at det var brugere rundt i verden, som alle klagede over fejlen på blandt andet YouTube, Reddit og Twitter.

 – TEST: LG V10 – sikkert kørt

Du kan se en video herunder, som er optaget i december, der viser problemet med LG G4.

LG var med deres LG Optimus 2X også ramt af problemer, hvor flere brugere oplevede deres telefon “frøs og genstartede”. Dette blev løst med en software-opdatering. Men da det angiveligt er en hardwarefejl på LG G4, så kan det af gode grunde ikke løses med en softwareopdatering.

Mere til historien

Apple var i sidste uge også ude at fortælle, at der var en fejl på en strømforsyning, som er solgt med iPad og Mac-computere i perioden 2003-2015. Apple har derfor lanceret et udskiftningsprogram for den berørte del af strømforsyningen, hvilket estimeret til at kunne berøre op mod 200 millioner enheder.

EU stiller vilde krav til nye telefoner

EU har stiller nye krav til producenterne om blandt andet reparationsbarhed, holdbarhed og opgradering af styresystemet.

(mere…)
LG TV på vej med indbygget Chromecast

LG har præsenteret 2024-modellerne af deres tv-skærme, som nu kommer med indbygget Chromecast og Google Home.

(mere…)
Nokia-mobil får flot anerkendelse

Som den eneste mobiltelefon er bæredygtig Nokia-model landet på prestigefyldt liste.

(mere…)
Overraskelse: Apple bakker pludselig op om reparationsret

En vedtaget lovpakke i en amerikansk delstat har fået Apple til ændre kurs.

(mere…)
Køb og smid væk-elektronik er under pres

Nye regler skal tvinge producenterne til at lade dig komme til med skruetrækker og loddekolbe.

(mere…)
Telenors skærmforsikring er ulovlig – sådan rammes du

Skærmskift-forsikringen i Telenors abonnementer er ulovlig og stoppes midlertidigt. Læs hvad det betyder for dig.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram