LG indrømmer hardwarefejl på topmodellen G4

0

Mens der ventes på den kommende topmodel, G5 fra LG, så har en række brugere klaget over fejl på LG G4. En fejl LG indrømmer.

LG G4 (Foto: MereMobil.dk)
LG G4 (Foto: MereMobil.dk)

Hjemmesiden Android Authority oplyser, at LG har indrømmet en hardwarefejl på sidste års topmodel, LG G4, der gør mobilen ”hænger fast” i en evig genstarts-loop.

Brugere skulle angiveligt have skrevet om problemet i længere tid, men det er først nu, at LG kommer med en officiel udtalelse, der bekræfter at problemet er relateret til en hardwarefejl på telefonen. Det skriver Tek.no.

 – TEST: LG G4 – cool læderudtryk men ikke overraskende

Ifølge LGs udtagelse, så skulle fejlen være forårsaget af det som LG kalder for ”løse kontakter” mellem komponenterne i de der er ramt. LG har opdaget fejlen efter en længere efterforskning.

LG opfordrer de, som er ramt af problemet til at kontakte deres forhandler eller LG, så mobiltelefonen kan blive repareret på garantien.

Hvor mange er ramt?

Det er endnu uvist, hvor mange LG G4-ejere der er berørt af fejlen, men Android Authority rapporterede tidligere at det var brugere rundt i verden, som alle klagede over fejlen på blandt andet YouTube, Reddit og Twitter.

 – TEST: LG V10 – sikkert kørt

Du kan se en video herunder, som er optaget i december, der viser problemet med LG G4.

LG var med deres LG Optimus 2X også ramt af problemer, hvor flere brugere oplevede deres telefon “frøs og genstartede”. Dette blev løst med en software-opdatering. Men da det angiveligt er en hardwarefejl på LG G4, så kan det af gode grunde ikke løses med en softwareopdatering.

Mere til historien

Apple var i sidste uge også ude at fortælle, at der var en fejl på en strømforsyning, som er solgt med iPad og Mac-computere i perioden 2003-2015. Apple har derfor lanceret et udskiftningsprogram for den berørte del af strømforsyningen, hvilket estimeret til at kunne berøre op mod 200 millioner enheder.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer